Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers – Win Rs.100

How to Get Goa Ticket in Go India

Step 1. To Get Goa Ticket in Go India Firstly make sure you have the Latest Version of the Google Play Application (Gpay app) on your mobile.

Step 2. Open this Google Pay application. Scroll and click on the Go India Logo.

Step 3. After clicking on the Go India Logo you will automatically be moved to the Next Page.

Step 4. On this page, You will find all your Collected Tickets via payments.

Step 5. If you have nothing, You will also be able to get some other options to Earn Tickets in the Google Pay app such as Pay to Google Pay QR’s in grocery Shops or Online Merchant, Share Map With Friends and Make A DTH Recharge, Make a recharge of Rs 10.

  • Share Go India Map Or City Photo Daily
  • Recharge
  • Pay For Google Play QR Code
  • Scan Google Pay QR Code
  • Pay Bills
  • Pay On Makemytrip
  • Buy Gold

UPDATE TIME- 8.00 AM

  • The Right Answer is: Kokum Juice
  • The Right Answer is: Gokarna
  • The Right Answer is: Never Install any such software or app
  • The Right Answer is: Se Cathedral
  • The Right Answer is: 2
  • The Right Answer is: Curries
  • The Right Answer is: Dudhsagar Falls
  • The Right Answer is: Chapora Fort
  • The Right Answer is: Arpora night market
  • The Right Answer is: Clothes
  • The Right Answer is: District
  • The Right Answer is: Calangute Beach
  • The Right Answer is:

Google Pay Goa Event Quiz Questions :

Q1: Which of the following is a popular Goan drink?

Answer 1: Kokum Juice

Q2: Which of the following is not a beach in Goa?

Answer 2: Gokarna

Q3: You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software shared over SMS and you can get any ticket that you want. You will

Answer 3: Never Install any such software or app

Q4: This church located in Goa is the largest church in Asia

Answer 4: Se Cathedral

Q5: How many districts does Goa have?

Answer 5: 2

Q6:Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of

Answer 6: Curries

Q7: Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular bollywood movie?

Answer 7: Dudhsagar Falls

Q8: Which of the following forts is located in Goa?

Answer 8: Chapora Fort

Q9: Which of the following is a popular shopping location in Goa?

Answer 9: Arpora night market

Q 10:

Answer 10: District

Q11:

Answer 11: Calangute Beach

Q12:

Answer 12: 

Leave a Comment