Google Pay Go India Chennai Quiz Answers Today Win Rs.100

Google Pay Go India Chennai Quiz Answers :

Chennai Event Quiz Question with Answers 16 November 2020

ANSWERS WILL UPDATED TODAY MORNING 8.00 AM

CHENNAI TICKET & FAST ANS JOIN TELEGRAM CHANNEL
  • The Right Answer is: Monuments at Mahabalipuram
  • The Right Answer is: Kollywood
  • The Right Answer is: Kanjivaram Saree
  • The Right Answer is: All of them
  • The Right Answer is: Go to help inside Google pay App
  • The Right Answer is: Marina Beach
  • The Right Answer is: APO
  • The Right Answer is: Sweet Dishes
  • The Right Answer is: Chennai Cantt.

Google Pay Chennai Event Quiz Questions :

Q1: Which UNESCO World Heritage site is located near Chennai?

Answer 1: Monuments at Mahabalipuram

Q2: Chennai’s Tamil film industry is popularly known as

Answer 2: Kollywood

Q3: Which type of Saree would you be buying from Tamil Nadu?

Answer 3: Kanjivaram Saree

Q4: Which of the following is a popular dish in Chennai?

Answer 4: All of them

Q5: You shop for a saree at your favourite store by scanning the QR code on the counter. You need to call Google Pay customer care for transaction’s details. How will you find the customer care?

Answer 5: Go to help inside Google Pay app

Q6: In Chennai, you are walking down the world’s second longest urban beach. Where are you?

Answer 6: Marina Beach

Q7: Which of these is not a popular Chennai drink?

Answer 7: Apo

Q8: Jangiri, Appam & Rava Kesari are all examples of

Answer 8: Sweet dishes

Q9: Which of the following is not a railway station in Chennai?

Answer 9: Chennai Cantt.

Leave a Comment