Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 15 November 2021

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 15 November 2021 – Dear viewers Ladies vs Gentlemen Flipkart Quiz is live now. and if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow tophunt.co.in. You will get here the fastest correct Answers to win Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

This Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Contest is Live Now. You can play the Flipkart Ladies vs Gentlemen quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz 15 November 2021

Table of Contents

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Ladies vs Gentlemen answers Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Details

  • Quiz Name – Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers
  • Prizes – Exciting Prizes
  • Based on- General Knowledge
  • Flipkart Ladies vs Gentlemen Contest Date – 15 November , 12.00 AM To 11:59 PM
  • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
  • Result – Immediately

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Contest Answers 15 November –

Episode 31 –

Q1: 

Answer 1: () 

Q2:

Answer 2: () 

Q3:

Answer 3: () 

Episode 30 -Open Relationships

Q1: What % of people believe that women have to be a stricter parent while men only spoil kids?

Answer: 50%

Q2: What % of people are okay with being in an open relationship?

Answer: 30%

Q3: What % of men feel that women should not use swear words?

Answer: 60%

Episode 29 -Childhood horrors

Q1: What % of men jealous when their partner get attention from another man?

Answer 1: 80%

Q2: What % of people believe women feel unsafe even around men they know?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people think that women are more romantic than men?

Answer 3: 70%

CHECK OUT LIVE QUIZZES:

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz

Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information Quiz

Flipkart Bid and Win Quiz Answers Today

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers Today 

Flipkart Koun Who Is The Killer Quiz Answers Today

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Aage Kya Atrangi Drams Quiz

Episode 28 -Mother-In-Law Tantrums!

Q1: What % of men are fed up with being constantly messaged by their partners?

Answer 1: 50%

Q2: What % of people believe it’s ok for women to be paid lesser than men for the same job?

Answer 2: 50%

Q3: What % of people believe that women make great mothers but awful mothers in law

Answer 3: 70%

Episode 27 – Live-In Your Sanksaar

Q1: What % of women have an issue with sharing a washroom with men?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people believe that a live-in relationship is not sanskaari??

Answer 2: 60%

Q3: What % of men believe that it is necessary to agree with their partner to maintain a happy relationship??

Answer 3: 80%

Episode 26 -Beauti Without Brain

Q1: What % of people believe that homemakers should also be given a salary?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people think that women take undue advantage of their gender to advance in their careers?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men think that most beautiful women don’t have brains?

Answer 3: 60%

Episode 25 -Men or Mechanics

Q1: What % of people believe women are more mature than men?

Answer 1: 60%

Q2: What % of men believe that they don’t need permission for sex from their partner?

Answer 2: 50%

Q3: What % of women are comfortable farting in front of their partners?

Answer 3: 60%

Episode 24 – Colorblind

Q1: What % of men don’t know the names and shades of different colors?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people believe that men smoke and drink to escape their frustrations?

Answer 2: 60%

Q3: What % of women don’t mind marrying a man shorter than them?

Answer 3: 60%

Episode 23 – Men or Mechanics

Q1: What % of men believe that women feel happy only when they are given materialistic things?

Answer 1: 50%

Q2: What % of people feel uncomfortable seeing a woman breastfeed in public?

Answer 2: 50%

Q3: What % of people believe that men are responsible for handling all technical repair and maintenance within the house?

Answer 3: 80%

Episode 22 -Jay gets frustrated

Q1: What % of men scratch their body parts in public?

Answer 1: 50%

Q2: What % of men believe that they call the shots in a maritial relationship

Answer 2: 80%

Q3: What % of women believe that they are much better at bargaining then thier partners

Answer 3: 70

Episode 21 -Homophobia

Q1: What % of men feel that women take away their personal space in a relationship?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people feel that women holding hands is a sign of friendship but men doing the same men they are gay?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people run away after seeing the girl. boy on their first date?

Answer 3: 60%

Episode 20 – Calling out violence

Q1: What % of people feel that men make better friends than women?

Answer 1: 70%

Q2: What % of men believe that violence is a form of showing love towards their partner?

Answer 2: 50%

Q3: What % of people still check out their exes on social media?

Answer 3: 70%

Episode 19 -Devoleena’s Secret

Q1: What % of people believe men pretend to be afraid of their partners?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people feel that women misinterpret feminism?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men prefer women with make-up?

Answer 3: 60%

Episode 17 – Body Hair Banter!

Q1: What % of women are better at asking for help than men?

Answer 1: 80%

Q2: What % of people think that having a child before marriage is shameful?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men are turned off by body hair on women?

Answer 3: 60%

Episode 16 – Fake Orgasms

Q1: What % of men expert their partners to wait for them to have dinner

Answer 1: 70%

Q2: What % of men think that women fake their orgasms

Answer 2: 50%

Q3: What % of people believe that men boast about their achievments more than women do

Answer 3: 70%

Episode 15 -Sense of Humour

Q1: What % of people believe that men have a better sense of humour than women?

Answer 1: () 60%

Q2: What % of people believe that in the case of any problem it is always the boy who makes the mistake first

Answer 2: () 50%

Q3: What % of men feel that women always have a taunt for everything

Answer 3: () 70%

Episode 14 – Insecure Men

Q1: What % of men feel insecure in front of a woman who is more educated than them

Answer 1: () 40%

Q2: What % of people believe women are more demanding than men

Answer 2: () 80%

Q3: What % of men believe that women don’t have a sense of direction

Answer 3: () 70%

Episode 13 : Men don’t cry!

Q1: What % of people think that their partner patience levels have changed during lockdown

Answer 1: 70%

Q2: What % of men grew up believing that crying is womanly?

Answer 2: 60%

Q3: What % of women spend all their free time shopping online?

Answer 3: 60%

Episode 12:The Perfect Body 

Q1: What percent of women are not satisfied with their body shape and size

Answer 1: 60%

Q2: What percent of people believe that women should have the sole right to make a decison regarding an abortion

Answer 2: 60%

Q3: What percent of men believe that watching women sports is boring

Answer 3: 60%

Episode 11: Cultural Baggage

Q1: What percent of men feel that women should wear some sign of marriage like a mangalsutra or sindoor

Answer 1: 60%

Q2: What percent of people feel that women should give up their job after conceiving a baby

Answer 2: 60%

Q3: What percent of men like women with short hair?

Answer 3: 50%

Episode 10: Couple Fight

Q1: What % of women bring up past issues in every fight

Answer 1: 70%

Q2: What % of men have a problem with women who drink and or smoke

Answer 2: 60%

Q3: What % of people feel that there should be a curfew on men at night

Answer 3: 60%

Episode 9:Pyaar dosti hai 

Q1: What % of people that friend should never get into a relationship as it spoils the friendship?

Answer 1: 60%

Q2: What % of men don’t mind accepting expensive gifts from the girl family when getting married?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people believe that women are more organized than men?

Answer 3: 70%

Episode 8: Bechara Ritesh!

Q1: What % of women believe that they are better at communicating?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people believe that men in long distance relationships definitely have another partner?

Answer 2: 50% 

Q3: What % of men are forced to diet because of their partners?

Answer 3: 60%

Episode 7 : Argumentative Women 

Q1: What percent of men believe that one can never win an argument against a women

Answer 1: 70%

Q2: What percent of men believe that an effeminate man is definitely homosexual

Answer 2: 50%

Q3: What percent of men have tried calling on the numbers where girls offer friendship or a massage

Answer 3: 60%

Episode 6:Baby, I’m Sorry! 

Q1: What percent of people believe that men who earn low income cannot provide for a secure feature

Answer 1: 50%

Q2: What percent of men do not have a problem in marrying an older woman?

Answer 2: 40%

Q3: What percent of people believe that when a women says nothing is wrong something is definitely wrong

Answer 3: 80%

Episode 5:Dominating Women

Q1: What % of women feel that men intentionally ignore them when they are speaking?

Answer 1: 70%

Q2: What % of men are alright with a woman taking charge during intimate moments

Answer 2: 70%

Q3: What % of people believe that the end answer to all gender debates is mard bachche paida nhi kar sakte

Answer 3: 50%

Episode 4 : Genelia counters Terence

Q1: What % of men believe that hobbies like dancing and singing are womanly

Answer: 50%

Q2: What % of people belive that women wearing ripped jeans or revealing clothes go against india traditional values

Answer: 50%

Q3: What % of men reuse dirty underwear by turning them inside out

Answer: 50%

Episode 4 : Cheating Men

Q1: What percent of men think that women always fight when they have their periods?

Answer 1: 60%

Q2: What percent of people feel that men cheat more than women in a relationship?

Answer 2: 60%

Q3: What percent of women believe that men spend all their free time only thinking about sex?

Answer 3: 40%

Episode 3 : Devoleena Gets Too Emotional

Q1: What percent of men think they are better in decison making roles than women?

Answer 1: () 60%

Q2: What percent of people believe that after committing to a relationship men disappear more than women?

Answer 2: ()60%

Q3: What percent of women feels that if a man does housework he ends up increasing her workload?

Answer 3: () 60%

Episode 2 :

Q1:  What % of people believe that men have to stop going out with friends after marriage?

Answer 1: 50% 

Q2: What % of people feel that women are trolled more viciously than men on social media?

Answer 2: 70%

Q3. What % of people believe that men flirt with every woman they meet?

Answer 3: 50%

Episode 1: War is back

Q1: What % of people think that women are more intolerant in a relationship?

Answer: () 60%

Q2:What % of people feel that men suffer slightly in abusive relationships?

Answer: () 70%

Q3:What % of people believe that men do not have a bath everyday?

Answer: () 40%

Episode 30 –

Q1: What % of people have been in a relationship with their best friend’s ex?

Answer 1: 50%

Q2: What % of men avoid sex more than women?

Answer 2: 40%

Q3: What % of men take more time to get ready?

Answer 3: 30%

Episode 29 -Bhaawanao ko Samjho!

Q1: What % of men know where things are kept in kitchen?

Answer 1: 40%

Q2: What % of women feel that men are less emotional than women?

Answer 2: 70%

Q3: What % of men are more miserly than women?

Answer 3: 60%

Episode 28 -Apna Sapna Money Honey

Q1: What % of people feel that women should have quota /reservations at all places?

Answer 1: 40%

Q2: What % of men have an issue with their partner having a higher salary in comparision to them?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people pick up their partners cxalls while playing video games?

Answer 3: 50%

Episode 27 – The Ex Appeal!

Q1: What % of men flirt with their partners best friend?

Answer 1: 70%

Q2: What % of men have gone to a medical store far away from home to purchase contraceptives?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people find their exes hotter after their breakup?

Answer 3: 70%

Episode 26 -Joru Ka Ghulam

Q1:What % of people believe that women tend to nag more than men?

Answer 1: 60%

Q2:What % of women believe that a man cannot be loyal to one woman his entire life?

Answer 2: 50%

Q3:What % of people believe that after getting into relationship nost men become joru ka ghulam?

Answer 3: 60%

Episode 25 -Instant Breakup! 

Q1: What % of women believe that their partners know nothing about their favourite things?

Answer 1: 30%

Q2: What % of women beliwve that men are more dominating?

Answer 2: 70%

Q3:What % of people break up over text message?

Answer 3: 70%

Episode 24 -Hum Do Hamare No

Q1: What % of people want the light switched off during the intimate moments?

Answer 1: 70%

Q2:What % of women like a man with a beard and moustache?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people do not want to have children after marriage

Answer 3: 30%

Episode 23 – Men in Parlour

Q1: What % of men don’t wash their hands after using the washroom?

Answer 1: 20%

Q2: What % of men believe that if a girl is friendly then she is ready for a physical relationship

Answer 2: 40%

Q3: What % of men get beauty treatments done in a salon because of their partner’s pressure?

Answer 3: 50%

Episode 22 – F.R.I.E.N.D.S

Q1: What % of men introduce their girlfriends as ‘just friends’?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people think that women are more accepting of homosexuals than men?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men are scared of cockroaches/rats or lizards?

Answer 3: 40%

Episode 21- Pati, Patni aur Bai

Q1: What % of women made their partner do household chores during lockdown?

Answer 1: 80%

Q2: What % of men believe that in the #metoo movement many men are blamed without reason?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people listen to sad songs after a breakup?

Answer 3: 80%

Episode 20- Silent Talkies

Q1: What % of people believe that men are better cooks than women?

Answer 1: 60%

Q2: What % of women feel that they have no choice but to stay in an abusive relationship?

Answer 2: 30%

Q3: What % of men have to forcefully go and watch a movie that their partner wants to see?

Answer 3: 60%

Episode 19 –

Q1:  What % of wives believe that even today their husbands are tied to their mother’s pallu?

Answer 1: 60%

Q2:  What % of men have an objection reporting to a female boss?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men feel that a woman looks hottest in a saree?

Answer 3: 80%

Episode 18 -Parenting 101 !

Q1:What % of men forget to say ‘I love you’ after marriage?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people think that daughters take better care of parents than sons do?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people feel that filmstars don’t even know how to change their children’s diapers?

Answer 3: 50%

Episode 17 – Hasaa Toh Phasaa?

Q1: What % of people feel that it is easier to woo a man rather than a woman?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people feel than women should have an arranged marriage?

Answer 2: 40%

Q3: What % of men make up stories about themselves to get a girlfriend?

Answer 3: 70%

Episode 16- Gold-Digger World!

Q1: What % of men feel that women are bad drivers?

Answer 1: 30%

Q2: What % of people believe that women want to settle down with a rich man only?

Answer 2: 40%

Q3: What % of people have taken advantage of an empty lift?

Answer 3: 60%

Episode 15- Playboy Men?

Q1: What % of women expect men to pay the bill on a date?

Answer 1: 80%

Q2: What % of men think premarital sex is okay but want the girl they marry to be a virgin?

Answer 2: 60%

Q3: What % of women snore more than men?

Answer 3: 50%

Episode 14- Dil Maange More!

Q1: What % of men do not want to commit in their relationship?

Answer 1: 30%

Q2: What % of people lie to their partners about them having cooked tasty food?

Answer 2: 70%

Q3: What % of women want to see men in item numbers?

Answer 3: 40%

Episode 13- Pyar Aj Kal

Q1: What % of people judge others based purely on looks?

Answer 1: 60%

Q2 : What % of women believe that checking their partners phone is their birth right?

Answer 2: 60%

Q3: What % of couples have been caught kissing in park?

Answer 3: 80%

Episode 12- Pyaar ka Punchnama

Q1: What % of people compare current partners to their exes?

Answer 1: 60%

Q2: What % of men are more possessive in any relationship?

Answer 2: 70%

Q3: What % of men spend more time on their phone than with their partner?

Answer 3: 60%

Episode 11

Q1: What % of women feel that men cannot remember important dates?

Answer 1: 50%

Q2: What % of men are comfortable purchasing sanitary napkins from a shop?

Answer 2: 50%

Q3:What % of men are more attracted to older women?

Answer 3: 50%

Episode 10

Q1: What % of men feel that they lose their freedom after marriage?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people are happier when a son is born in the house?

Answer 2: 80%

Q3: What % of people post their edited pictures on social media to impress a man/woman?

Answer 3: 80%

Episode 9

Q1: What % of women want to live in a joint family setup after marriage?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people feel that men are better at understanding new technology in comparison to women?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people want a break from their partner after lockdown?

Answer 3: 50%

Episode 8

Q1: What % of men think it is alright to stare at their women even while their partners are with them?

Answer 1: 50%

Q2: What % of people believe that a relationship with a divorcee is a problem?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people believe that women cry on the smallest of issues?

Answer 3: 70%

Episode 7

Q1: What % of men feel that they have to say sorry even when they aren’t wrong?

Answer 1: 60%

Q2: What % of women feel that men don’t understand the mood swings of a woman on her period?

Answer 2: 30 %

Q3: What % of women have a problem on being called ‘aunty’?

Answer 3: 80%

Episode 6: Sanskari ya Badass

Q1: What % of men believe that women cannot do men’s work?

Answer 1: 20%

Q2: What % of women update every moment of their life on social media?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people have used a washroom meant for the opposite sex by mistake

Answer 3: 50%

Episode 5:

What % of women expect the man to propose first?

Answer: 80%

What % of women feel that men will have a problem in being a ‘house husband’?

Answer: 70%

What % of men get irritated when their partners ask them if they have put on weight?

Answer: 60%

Episode 4:

Q1: What % of women believe that men are lying when they say that they will be late in office?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people believe that to have a successful relationship a woman has to sacrifice her career?

Answer 2: 50%

Q3: What % of men get irritated when they are called ‘shona/ babu’ etc in public?

Answer 3: 60%

E3: Street Smart Kudiyan

Q1: What % of men think that they are smarter than women?

Answer 1: 30%

Q2:  What % of women are irritated by their partner watching sports?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men pout while taking a selfie?

Answer 3: 80%

E2: Street Smart Kudiyan

Q1:What % of men think that they are smarter than women?

Answer 1: 70%

Q2: What % of women are irritated by their partner watching sports?

Answer 2: 70%

Q3: What % of men pout while taking a selfie?

Answer 3: 30%

E1: Let the battle begin

Q1: What % of people believe that a man dating multiple people is a stud while a woman doing the same is characterless?

Answer: 60%

Q2: What % of people change of names of certain people on their phone to hide it from their partner?

Answer: 80%

Q3: What % of women feel that the clothes they posses are not enough?

Answer: 70%

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence from 12:00:01 A.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Flipkart.com.

3. Once you have signed-in to Flipkart.com, you can participate by navigating to Flipkart The Quiz Show page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz will lucky for you will win. best luck.

Source: Flipkart App

Leave a Comment