Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 15 April 2021 Win – Prizes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 15 April 2021 – Dear viewers Daily Trivia Flipkart Quiz is live now. and if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow tophunt.co.in. You will get here fastest correct Answers to win Flipkart Daily Trivia Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

This Flipkart Daily Trivia Quiz Contest is Live Now. You can play the Flipkart Daily Trivia quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Daily Trivia Quiz Flipkart Quiz 15th April 2021

Table of Contents

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

Advertisement

3. Search “Game Section in the app & Find Daily Trivia answers Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Daily Trivia Quiz Details

  • Quiz Name – Flipkart Daily Trivia Quiz Answers
  • Prizes – Exciting Prizes
  • Based on- General Knowledge
  • Flipkart Daily Trivia Contest Date – 15 April, 12.00 AM To 12:59 PM
  • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
  • Result – Immediately

Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Answers 15 April :

Q1: Which team made it to the IPL finals for the first time in the 2020 season?

Answer 1: Delhi Capitals

Q2:  Identify this Mumbai Indians player who recently made his debut for India.

Answer 2:  Krunal Pandya

Q3:  In 2019, who became the youngest bowler to take a hat-trick in an IPL match?

Answer 3: Sam Curran

Q4:  In IPL history only two Indians have won the player of the series award. Virat Kohli and

Answer 4: Sachin Tendulkar

Q5: Businessman Keshav Bansal owned which former IPL team?

Answer 5: Gujarat Lions

CHECK OUT LIVE QUIZZES:

Flipkart Bid and Win Quiz Answers Today

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers Today 

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Koun Who Is The Killer Quiz Answers Today 

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Aage Kya Atrangi Drams Quiz

14 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: The current captain of which IPL team is not a wicketkeeper?

Answer 1: ROYAL CHALLENGERS BANGLORE

Q2: Who lifted the IPL trophy with Deccan Chargers in the 2nd season of the IPL?

Answer 2: ADAM GILCHRIST

Q3: Who scored IPL 2021 season’s first century?

Answer 3: SANJU SAMSON

Q4: This former Australian cricketer is the current coach of which IPL team?

Answer 4: ROYAL CHALLENGERS 

Q5: Who took IPL 2021’s first 5 wicket haul?

Answer 5: HARSHAL PATEL

13 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which of these states has no IPL team never represented?

Answer 1: (A) Bihar

Q2: Which of these is the official broadcast partner of the Indian Premier League 2021?

Answer 2: (c) Star India

Q3: Who was adjudged player of the match in the inaugural match of IPL 2021?

Answer 3: Harshal Patel

Q4: After missing IPL 2020 , which CSK player scored a half century in his comeback match in IPL 2021 ?

Answer 4: Suresh Raina

Q5: In 2013, Chris Gayle scored IPL’s fastest century in 30 balls against which team?

Answer 5: Pune Warriors India

12 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: The inaugural match of IPL 2021 was played in which city?

Answer 1: Chennai A

Q2: Who hit the longest six (106 m) in the IPL 2020 season?

Answer 2: Nicholas Poora B

Q3: Who among these took a hat trick in the IPL 2020 season?

Answer 3: No One D

Q4: For the 2021 season, Cheteshwar Pujara was bought by CSK for his base price of

Answer 4: Rs 50 lakh A

Q5: Identify this Rajasthan Royals player.

Answer 5: Rahul Tewatia A

11 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Sanju Samson is the captain of which IPL team?

Answer 1: Rajasthan Royals

Q2: Which bowler has the best economy rate in IPL history?

Answer 2: Rashid Khan

Q3: Which of these countries’ player has never captained an IPL team?

Answer 3: Zimbabwe

Q4: Which team was the runners up of the inaugural season of the IPL?

Answer 4: Chennai Super Kings

Q5: Identify this CSK player who pulled out of IPL 2021 due to personal reasons.

Answer 5: Josh Hazlewood

10 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: KL Rahul is the captain of which IPL team?

Answer 1: Punjab Kings (A)

Q2: Which bowler has delivered the most dot balls in IPL history?

Answer 2: Harbhajan Singh (A)

Q3: Which of these teams was a part of IPL 2020 Finals?

Answer 3: Delhi Capitals (C)

Q4: Identify this Mumbai Indians player.

Answer 4: ISHAN KISHAN (D)

Q5: Current fielding coach of Punjab Kings, Jonty Rhodes is the head coach of which national team?

Answer 5: Sweden (A)

9 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which team has renamed itself ahead of the IPL 2021 season?

Answer 1: KXIP

Q2: Delhi Capitals has named which cricketer as the captain for IPL 2021 after Shreyas Iyer was ruled out due to injury?

Answer 2:Rishabh Pant

Q3: Which of these cities is not an IPL 2021 venue?

Answer 3: Ranchi

Q4: Which IPL team’s co-owner can be seen in the picture?

Answer 4: Sunrisers Hyderabad

Q5:Which Mumbai Indians player recently got married to sports anchor Sanjana Ganesan?

Answer 5:  Jasprit Bumrah


8 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which sport is the setting of the Akshay Kumar film Gold ?

Answer 1: hockey

Q2: What is the name of the autobiography of cricketer Chris Gayle ?

Answer 2: Six Machine

Q3: In which sport did an Indian won the first individual bronze medal in Olympics ?

Answer 3: Wrestling

Q4: In which city is the headquarters of International Olympic Committee situated ?

Answer 4: Lausanne

Q5: In which city did Karnam Malleswari win an Olympic bronze medal in weightlifting ?

Answer 5: Sydney

7 April Daily Trivia Quiz Answers

Question 1:- Who among these has not won the TV show ‘The Great Indian Laughter Challenge’?

Answer 1:- Krishna Abhishek

Question 2:- Christopher Reeve portrayed which superhero on the silver screen?

Answer 2:- Superman

Question 3:- Which of these is NOT a part of the Elements trilogy of films by Deepa Mehta?

Answer 3:- Ice

Question 4:- Made in 1983, the first Sanskrit film in India depicts which philosopher?

Answer 4:- Adi Shankara

Question 5:- Which actress was born in pre-partition Punjab as Harkirtan Kaur?

Answer 5:- Geeta Bali

6 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which small, light cakes are crunchy outside and soft inside?

Answer 1: Macaroons B

Q2: With which company would one associate the tagline ‘The Selfie Expert’?

Answer 2: Oppo A

Q3: Which clothing item has been named after British general James Brudenell?

Answer 3: Cardigan

Q4: A meal from which cuisine is supervised by a vaste and served on a traem?

Answer 4: Wazwan A

Q5: The World War I led to the invention of which of these?

Answer 5: Mordern plastic surgery B

5 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: For which domestic team do Hardik Pandya and Krunal Pandya play?

Answer 1: Baroda

Q2: Beginning in 1949, with which sport is the Thomas Cup associated?

Answer 2:  Badminton

Q3: After which freedom fighter is Asia’s largest sports institute named?

Answer 3: Subhas Chandra Bose

Q4:  In 1924, in which country were the first-ever Winter Olympics held?

Answer 4:  France

Q5: Who is the first Indian bowler to take a five-wicket haul in all formats of cricket?

Answer 5: Bhuvneshwar Kumar

4 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1:Which of these TV shows is based on the years before Batman’s arrival?

Answer 1: Gotham

Q2: Which movie was the official remake of the Hollywood movie ‘The Italian Job’?

Answer 2:  Players

Q3:  Who among these had a cameo in the Aamir Khan film PK?

Answer 3: Ranbir Kapoor

Q4:  _ is the inspiration behind the character Buzz Lightyear from the Toy Story series?

Answer 4:  Edwin Aldrin

Q5: Which of these South Indian actors has received a National Award for Best Actor?

Answer 5: Dhanush

3 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: How do we better know the annual event ‘Vallam Kali’?

Answer 1: Kerala boat race

Q2:Alan Shepard was the first astronaut to play which sport on the moon?

Answer 2: Golf

Q3: Which company was originally known as Research In Motion?

Answer 3: Blackberry

Q4: The construction of Rome’s Colosseum began under the rule of which dynasty?

Answer 4: Flavian dynasty

Q5:Which is the last letter of the Greek alphabet, developed around 1000 BCE?

Answer 5: Omega

2 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Sports __ of India is the apex national sports body of India, established in 1984.

Answer 1: Authority

Q2: With which of these sports is the Expedite System associated?

Answer 2:  Table tennis

Q3: Which PBL team retained P. V. Sindhu for the maximum possible amount of ₹77 lakh?

Answer 3: Hyderabad Hunters

Q4: Which bowler was nicknamed ‘Whispering Death’ by umpire Dickie Bird for his silent run-up?

Answer 4: Michael Holding

Q5: Who is the first Indian spinner to take five-wicket hauls in all formats of cricket?

Answer 5:  Kuldeep Yadav

1 April Daily Trivia Quiz Answers

Q1:Since its second season, which of these crime shows is hosted by Anup Soni?

Answer 1: Crime Patrol

Q2: Who played the role of Ustad Jameel Khan in the Ranbir Kapoor film ‘Rockstar’?

Answer 2: Shammi Kapoor

Q3:The song ‘I Just Called to Say I Love You’ was performed by which singer in 1984?

Answer 3: Stevie Wonder

Q4: Which singer won a Filmfare Award for the iconic title song of ‘Chaudhvin ka Chand’?

Answer 4: Mohammed Rafi

Q5: Yellow’ and ‘Red’ are two characters in which popular TUBA Entertainment show?

Answer 5: Larva

31 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which of these has the ability to orient itself as it falls to land on its feet?

Answer 1: Cat

Q2: Ghar ka bhedi Lanka dhaye’ is an idiom referring to which Ramayana character?

Answer 2: Vibhishana

Q3:  Waymo is a self-driving car company owned by which technology giant?

Answer 3:  Alphabet

Q4:  What station code is used by the railway station with the longest name in India?

Answer 4: MAS

Q5: Which term was coined in 1959 by American scientist Arthur Lee Samuel?

Answer 5: Machine learning

30 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:Which team did India defeat in a 2022 FIFA World Cup qualifying match?

Answer 1: NONE

Q2: In which city is the Maharashtra Cricket Association Stadium situated?

Answer 2: Pune

Q3:Two teams of how many members compete in the Rugby Union?

Answer 3: Fifteen

Q4:In which country is the stadium Estadio Azteca located?

Answer 4: Mexico

Q5:In which city was the first-ever ODI played in India?

Answer 5: Ahmedabad

29 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which house does Voldemort belong to in the Harry Potter movies ?

Answer 1: Slytherin

Q2: Which of these movies was NOT directed by Prabhu Deva ?

Answer 2: TEVAR

Q3: How is the pop trio of Robin , Maurice and Barry Gibb better known ?

Answer 3: Bee Gees

Q4: What is the name of Fred Flintstones ‘ wife in the cartoon ‘ The Flintstones ‘ ?

Answer 4: Wilma

Q5: What was the name of Vinod Khanna’s character in Amar Akbar Anthony ?

Answer 5: Amar

28 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:  The famous Holi song ‘ Balam Pichkari ‘ is from which Hindi film ?

Answer 1: YER JAWANI RAI DEEWANI

Q2: In which state would you find this local celebration of Holi ?

Answer 2: UTTAR PRADESH

Q3: With which religion would you associate the three – day long festival Hola Mohalla ?

Answer 3:  SIKHISM

Q4: In which state of India is the festival of colours Yaosang played by Meitei people ?

Answer 4: MANIPUR

Q5: The lyrics of the Holi song ‘ Rang Barse Bhige Chunar Wali ‘ are based on a traditional bhajan by

Answer 5: MIRABAI

27 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which popular delicacy is often prepared during Holi?

Answer 1: DAHI WADA

Q2: According to Hindu mythology, which god’s devotee did Hiranyakashipu’s son Prahlad become?

Answer 2: LORD VISHNU

Q3: Which kingdom is mentioned in the popular Holi song ‘Holi Khele Raghuveera’?

Answer 3: AWADH

Q4:Identify this festival celebrated in Odisha that coincides with Holi.

Answer 4: DOLAJATRA

Q5:To which Purana would you trace the origin story of Holika Dahan?

Answer 5: BHAGAVATA PURANA

26 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: What among these is Holi also known as?

Answer 1: Festival of colors

Q2: Identify this avatar of Lord Vishnu associated with Holi .

Answer 2: Narasimha

Q3: In which film will you find this scene of Holi being played ?

Answer 3: Baghban

Q4: In Hindu mythology , who was Holika trying to kill on the day of Holika Dahan ?

Answer 4: Prahlad

Q5: Which actor’s father wrote the lyrics of the popular Holi song Rang Barse from Silsila ?

Answer 5: Amitabh Bachchan

OR

Q1:  The famous Holi song ‘ Balam Pichkari ‘ is from which Hindi film ?

Answer 1: YER JAWANI RAI DEEWANI, A

Q2: In which state would you find this local celebration of Holi ?

Answer 2: UTTAR PRADESH , B

Q3: With which religion would you associate the three – day long festival Hola Mohalla ?

Answer 3:  SIKHISM , A

Q4: In which state of India is the festival of colours Yaosang played by Meitei people ?

Answer 4: MANIPUR , B

Q5: The lyrics of the Holi song ‘ Rang Barse Bhige Chunar Wali ‘ are based on a traditional bhajan by

Answer 5: MIRABAI , A

25 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: To which film does this Holi playing scene belong ?

Answer 1: Sholay

Q2: Identify this dessert most commonly made during Holi .

Answer 2: Malpua

Q3: In which month of the Hindu calendar is Holi celebrated ?

Answer 3: Phalguna

Q4: According to the Puranas , which avatar of Lord Vishnu killed Hiranyakashipu ?

Answer 4: Narsimha

Q5: Which of these Bollywood Holi songs has been sung by Kishore Kumar ?

Answer 5: Aaj Na Chodenge

24 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:After which royal dynasty is the international cricket stadium in Indore named?

Answer 1: Holkar 

Q2: In which country is Camp Nou, the largest stadium of Europe?

Answer 2: Spain

Q3: Which of these is not one of two versions of Rugby?

Answer 3: Rugby Alliance

Q4: After whom is the Barsapara Stadium in Guwahati officially named?

Answer 4: Bhupen Hazarika

Q5: Which Roman emperor stopped the pagan rituals of the ancient Olympic games?

Answer 5: Theodosius I

23 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:Which character in the TV show Friends was portrayed by Jennifer Aniston?

Answer 1: Rachel 

Q2:Starring Waheeda Rehman, ‘Kaagaz Ke Phool’ was India’s first __ film.

Answer 2: CinemaScope

Q3:Which film producer, along with his brother, founded ‘Miramax’ in 1979?

Answer 3:  Harvey Weinstein

Q4:The musical ‘Fidelio’ is the only opera by which famous musician?

Answer 4: Beethoven

Q5:Tyler Durden is an iconic character from which famous Hollywood film?

Answer 5: Fight Club

22 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:Kinect is a line of motion sensing input devices for which gaming console?

Answer 1: Xbox

Q2: Starring Vidyut Jamwal, the third part of which film franchise was released recently?

Answer 2: Commando

Q3:Which planet’s English name contains an equal number of vowels and consonants?

Answer 3: URANUS

Q4: Founder of Naukri.com, Sanjeev Bikhchandani is also the founder of

Answer 4: 99 ACRE

Q5:The alternate name for which Indian classical dance form is ‘Jagoi’?

Answer 5: Manipuri

21 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: The ancient Olympic Games were held every four years in honour of which Greek god?

Answer 1: Zeus

Q2:With which sport would you associate six time ancient Olympics champion Milo of Croton?

Answer 2: Wrestling

Q3:Which country hosted the 2019 Rugby World Cup?

Answer 3: Japan

Q4:Which team did West Indies beat in the 2016 T20 World Cup final in Kolkata?

Answer 4: England

Q5: Which of these started in the late 1800s in the United States as a college sport?

Answer 5: American Football

20 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:In the Salman Khan film Partner, Rajpal Yadav played the role of

Answer 1: Chhota Don

Q2:Which Adele song broke a YouTube record by receiving a billion views in 87 days?

Answer 2: Hello

Q3:Who among these will be a part of the Aamir Khan film Laal Singh Chaddha?

Answer 3: Vijay Sethupathi

Q4:How do we know The International Academy of Digital Arts and Sciences Award?

Answer 4: Webby Awards

Q5:Which cartoon character’s name has been inspired by a Frank Sinatra song?

Answer 5: Scooby Doo

19 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: In Hindu mythology, how many husbands does Draupadi have?

Answer 1: 5 (Five)

Q2: Which of these production houses was dissolved by its owners in October 2018?

Answer 2: Phantom Films

Q3: The Japanese wine Sake, is primarily made of fermented

Answer 3: Rice

Q4: Which sage was the writer of the foundational ayurvedic work of ‘Bhela Samhita’?

Answer 4: Rishi Atreya

Q5: Which of these country’s only land border is with England?

Answer 5: Scotland

18 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which Indian was named the ICC Emerging Player of the Year at the 2018 ICC Awards?

Answer 1: RISHABH PANT

Q2: With which team did Pele begin his club career in 1956?

Answer 2: SANTOS , C

Q3: Which New Zealand spinner is the spin bowling coach of Bangladesh since July 2019?

Answer 3: DANIEL VETTORI , A

Q4: Who won a gold in the 10m air pistol in the ISSF World Cup 2019 in Putian, China?

Answer 4: ELAVENIL VALARIVAN , B

Q5:In which country was the world’s oldest golf organization was formed in 1744 ?

Answer 5: SCOTLAND , A

17 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: In 3 idiots, R. Madhavan’s character wants to be a __ instead of an engineer.

Answer 1:  Photographer

Q2: In which Ghanta Awards Worst Film of the Year did Saif play a triple role?

Answer 2: Humshakals

Q3:For which film did Leonardo DiCaprio win his first Academy Award?

Answer 3: The Revenant

Q4:Who among these actors made his Bollywood debut in ‘Godmother’?

Answer 4: Sharman Joshi

Q5:Amitabh Bachchan has not sung which of these holi songs?

Answer 5: Holi ke din: Sholay

16 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:  Which Microsoft software shares its name with the production house owned by Farhan Akhtar?

Answer 1: Excel

Q2:Who is the first person to be declared a ‘Fugitive Economic Offender’ in India?

Answer 2: Vijay Mallya

Q3:Which band became famous after the release of their album ‘The Joshua Tree’?

Answer 3: U2

Q4:Which company that began in 2008 was acquired by Microsoft for $7.5 billion in 2018?

Answer 4: GitHub

Q5:Captain Ahab is a tragic character from a famous work of literature written by

Answer 5: Herman Melville

15 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:With which sport would you associate the Augusta Masters Tournament?

Answer 1:  Golf

Q2:Which England batsman is the 2nd opener after Sunil Gavaskar to score 10,000 Test runs?

Answer 2: Alastair Cook

Q3:Who recently joined the list of Indian wicket-keepers with at least 100 test dismissals?

Answer 3: Wriddhiman Saha

Q4: Who is the fastest Indian bowler to take 100 ODI wickets?

Answer 4: Mohammed Shami

Q5:To which country does the current chess World Champion Magnus Carlsen belong?

Answer 5:  Norway

14 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Shot in IIM-Bangalore, which film featured ‘Imperial College of Engineering’?

Answer 1: 3 Idiots 

Q2: Who made her playback singing debut with Sanjay Leela Bhansali’s film ‘Devdas’?

Answer 2: Shreya Ghoshal

Q3: Which of these famous Hollywood movie directors has never won an Oscar?

Answer 3: Christopher Nolan

Q4: Who was the first chairman of Sangeet Natak Akademi?

Answer 4: Dr. P. V. Rajamannar

Q5: Which Vidya Balan film was a remake of the 2015 Bengali film Rajkahini?

Answer 5: Begum Jaan

13 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which river flows besides the city of Ayodhya ?

Answer 1: SHARAYU

Q2: The grandson of which Pandava is worshipped as Khatushyamji ?

Answer 2: BHIMA

Q3: Which hospital chain had a stamp issued by India Post in 2009 ?

Answer 3: APOLLO HOSPITAL

Q4: The Magical Double Bass is the first novel of which series of novels ?

Answer 4: TANYA GROTTER

Q5: Mary Kom won her 6th Boxing World Championship gold by defeating Hanna Okhota of

Answer 5: UKRAINE

12 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who is the first Indian bowler to take a hat-trick in an ODI?

Answer 1: Chetan Sharma

Q2: Which country’s prime minister attended the first day-night Test match played in India?

Answer 2: Bangladesh

Q3: Who has become the first bowler to concede over 200 runs in an innings thrice in Tests?

Answer 3:  Yasir Shah

Q4: Who recently became the youngest cricketer to debut on Australian soil?

Answer 4: Naseem Shah

Q5: Which company manufactured the pink ball used for India’s first-ever Day-Night Test?

Answer 5:  SG

11 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Ash Ketchum is the main character in which Japanese franchise?

Answer 1: Pokemon

Q2: Riddler, Mr. Freeze and Poison Ivy are the enemies of

Answer 2:  Batman

Q3: Which sports film was based on life story of a sportsperson Mir Ranjan Negi?

Answer 3: Chak De! India

Q4: What name has been shared by 3 Bollywood films of 1980, 1999 and 2014?

Answer 4:  Khubsoorat

Q5: Which famous band founded ‘Apple Corps’, a multimedia company?

Answer 5: The Beatles

10 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which artist painted the famous 1870 portrait of Shakuntala?

Answer 1: Raja Ravi Varma

Q2: Syndicate Bank has which of these animals in its logo

Answer 2: Dog

Q3: Which of these elements has the highest melting point?

Answer 3: Platinum

Q4: Who released the popular album Aafreen in 1986?

Answer 4:  Pankaj Udhas

Q5: In 1986, which of these companies launched its own clothing line?

Answer 5: Apple

9 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:Which of these players announced his retirement in June 2019 ?

Answer 1: Yuvraj Singh

Q2: Which of these is a Premier Badminton League team ?

Answer 2: Delhi Dashers 

Q3: In which city is the football club Odisha FC based ?

Answer 3: Bhubaneswar

Q4: Which American hurdler was named the World Athlete of Year 2019 by World Athletics ?

Answer 4: DALIAH MUHAMMAD

Q5: Who is the 1st Kiwi wicket – keeper to hit a test double century ?

Answer 5: BJ Watling

8 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:  Comedian Cyrus Broacha was the host of which MTV show?

Answer 1: MTV Bakra

Q2:If Carnatic music has Mridangam then what does Hindustani music have?

Answer 2: TABLA

Q3:How many seasons of the TV show ‘Breaking Bad’ were made?

Answer 3:

Q4:Which famous band has a song called ‘Where the Streets Have No Name’?

Answer 4: U2

Q5:Which of these was India’s first crowdfunded movie?

Answer 5: Manthan

7 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Pondicherry, Mahe, Yanam and Karaikal were colonies of which European country?

Answer 1: France

Q2:Which primate’s new species, Tapanuli, was described as a distinct species in 2017?

Answer 2: Orangutan

Q3:Which Nobel laureate is called ‘the father of green revolution’?

Answer 3: Norman Borlaug

Q4:The famous Chakhesang shawls are made in which northeastern state?

Answer 4: Nagaland

Q5:In which city was the religious organisation ISKCON founded?

Answer 5: New York City

6 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which of these countries is not a part of the West Indies cricket team?

Answer 1: Ghana

Q2: From 1930 to 1970 , which world cup’s winners were given the Jules Rimet Trophy ?

Answer 2: Football

Q3: Who recently became the fastest Indian bowler to take 250 wickets at home in Test cricket ?

Answer 3: R. Ashwin

Q4: After which NBA player is the bird in the logo of Twitter named ?

Answer 4: Larry Bird

Q5: For which popular NBA player was the nickname “His Airness” used?

Answer 5: Michael Jordan

5 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which of the following term refers to the skilled singers of Indian Classical Music ?

Answer 1: Gandharv

Q2:Who was the subject of a Ketan Mehta biopic starring Aamir Khan?

Answer 2: Mangal Pandey

Q3: Which singer started with the group ‘The Wailers’ and is now a global icon?

Answer 3: Bob Marley

Q4: Javed Jaffrey is the son of which legendary comedian?

Answer 4: Jagdeep

Q5: J. Om Prakash, an eminent producer and director is the maternal grandfather of

Answer 5: Hrithik Roshan

4 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:The Vice President of India is also the chairperson of what ?

Answer 1: A- Rajya Sabha

Q2: If you are standing facing the rising sun , what is the direction to your left ?

Answer 2: C- North

Q3:  Which sultan of Delhi was bom as Fakhr Malik Jauna Khan ?

Answer 3:  C- Muhammad bin Tughluq

Q4: In 2018 , which country created a Blue Bond to raise money for maritime protection ?

Answer 4: A-Seychelles

Q5: The emblem of which state has a Mithun bison and the word ‘ Unity ‘ inscribed ?

Answer 5:  A-Nagaland

3 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:  Which of these martial art forms originated in Japan ?

Answer 1: Judo.

Q2: Who is the second Indian batsman to get his Test double century with a six ?

Answer 2: Mayank Agarwal

Q3: To which IPL team was Ajinkya Rahane recently traded by the Rajasthan Royals ?

Answer 3: Delhi Capitals 

Q4: What is the maximum points that can be scored with a basket in basketball ?

Answer 4: Three

Q5:  Which NBA player was born Ferdinand Lewis Alcindor Jr ?

Answer 5: Kareem Abdul-Jabbar

2 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who played the role of Ali Fazal’s father in the film Prassthanam?

Answer 1: Sanjay Dutt 

Q2: Which actor hails from Gopalganj and went to NSD before being cast in the film Run?

Answer 2: Pankaj Tripathi

Q3: Musician duo Hariharan and Lesle Lewis are collectively known as

Answer 3:  Colonial Cousins

Q4: Pirates of Silicon Valley is a 1999 film based on the rivalry between

Answer 4: B Gates And S jobs

Q5: Which iconic Bollywood film has been remade in Hollywood as ‘Broken Horses’?

Answer 5: Parinda

1 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: On which country’s flag would you find the famous Angkor Wat temple?

Answer 1: Cambodia

Q2:The sister of which actress recently wrote the book I’ve Never Been (Un)Happier?

Answer 2: Alia Bhatt

Q3: 1 Astronomical Unit roughly corresponds to the distance between

Answer 3: Sun and Earth

Q4: On the packaging of what product would you see a girl named Tarangini Mitra?

Answer 4: Nirma

Q5: What was the reclamation project of the islands of Bombay called?

Answer 5: Hornby Vellard

28 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who is the first Indian to get to a double century in a Test with a six?

Answer 1: Rohit Sharma

Q2: After which Indian prime minister is the largest indoor sports arena of India named?

Answer 2: Indira Gandhi 

Q3: After which princely state’s ruler is the Sawai Mansingh Stadium named?

Answer 3: Jaipur

Q4: Who owns the land on which the iconic Kolkata stadium Eden Gardens stands?

Answer 4: Indian Army

Q5: Madhukar is the middle name of which Indian cricketer?

Answer 5: Ajinkya Rahane

27 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1:In which film does Vicky Kaushal play the role of Alia Bhatt’s husband?

Answer 1: Raazi

Q2:The sequel of the film Shubh Mangal Saavdhan is titled Shubh Mangal Saavdhan.

Answer 2: Zyada

Q3: Name the 1996 film by Gulzar based on the Punjab insurgency of 1980s.

Answer 3: Maachis

Q4: The line ‘Fear can hold you prisoner, hope can set you free’ is from which film?

Answer 4:  Shawshank Redemption

Q5: Mann Ki Lagan’ from the film Paap was the Bollywood debut of which singer?

Answer 5: Rahat Fateh Ali Khan

26 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which of these popular mobile apps is not owned by Google?

Answer 1:  Facebook

Q2:What part of the plant do we eat when we eat carrots?

Answer 2: root

Q3: Which country has shifted its capital 7 times with the current one since 1990?

Answer 3: Germany

Q4: Who was the Foreign Minister in Mughal emperor Akbar’s court?

Answer 4: Birbal

Q5: What Google developed AI identifies “potentially unsafe” restaurants?

Answer 5: Finder

25 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1:Which of these wrestlers made her MMA debut at One Championship’s Age of Dragons event?

Answer 1: Ritu Phogat

Q2:After whom is the Lifetime Achievement Award given by BCCI named?

Answer 2: CK Nayudu

Q3:Where did Afghanistan and India play their 2022 FIFA World Cup qualifying match?

Answer 3: Dushanbe

Q4:Which journalist recently resigned from his post of DDCA president?

Answer 4: Rajat Sharma

Q5: On which IPL team’s logo can you see the letters ‘K. J. H. P. H.’?

Answer 5: Kings XI Punjab

24 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1:Which of these is a Netflix series starring Mithila Palkar?

Answer 1: Little Things

Q2: How is Robert Allen Zimmerman better known to us from the world of music

Answer 2: Bob Dylan

Q3: In Bala, Yami Gautam plays the role of a TikTok star and Bhumi Pednekar plays a

Answer 3: Lawyer

Q4: In the film ‘War’ Hrithik Roshan plays the role of __ Kabir Luthra.

Answer 4: Major

Q5: The Bollywood debut of which of these film personalities was directed by David Dhawan?

Answer 5: Tapsee Pannu

23 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: In which language did Tulsidas write the epic poem Ramcharitmanas?

Answer 1: Awadhi

Q2: The death of the last exponent Ishwari Prasad in 1950 led to the decline of

Answer 2: Company Paintings

Q3: Which town was created by Sir Frederick Lawley, a fictional British officer?

Answer 3: Malgudi

Q4: American archaeologist Hiram Bingham discovered which wonder of the world?

Answer 4: Machu Picchu

Q5: Which country abolished Jus Soli, or Birthright Citizenship, in December 2004?

Answer 5: India

22 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: The IAAF recently officially changed its name to what among these?

Answer 1: World Athletics

Q2: In which country the sport of sumo wrestling originate?

Answer 2: Japan

Q3: A cricket stadium in which of these cities is named after a former Indian hockey player?

Answer 3: Gwalior

Q4: Who recently set the record for the highest score in T10 League history?

Answer 4: Chris Lynn

Q5: For which team is Yuvraj Singh playing in the 2019 T10 League?

Answer 5: Maratha Arabiar

21 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1:  In the Welcome series of films, if Anil Kapoor is Majnu Bhai then Nana Patekar is

Answer 1: Uday Bhai

Q2: In the 2009 Bollywood film Aladin, who played the role of Genie?

Answer 2: Amitabh Bachchan

Q3: What was legendary actor Sunil Dutt’s profession before becoming an actor?

Answer 3: Radio Jockey

Q4: Who was named world’s 1st billionaire rapper by Forbes magazine in a cover story?

Answer 4: Jay-Z

Q5: In which of these classic Bollywood films the villain does not die?

Answer 5: Sholay

20 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who is the current chief justice of India?

Answer 1: Sharad Bobde

Q2: What is the hemispherical pan used in Southeast Asian cooking called?

Answer 2: Wok

Q3: Vimana, jagamohana, natamandira and bhoga- mandapa are the four components of

Answer 3: Lingaraj Temple

Q4: Also known as the Yumthang Valley, where is the Valley of Flowers Sanctuary?

Answer 4: Sikkim

Q5: Which chief minister of West Bengal helped Satyajit Ray in making Pather Panchali?

Answer 5: B.C. Roy

19 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: A ball of what colour is used in a day/night Test match?

Answer 1: Pink

Q2: In which country is the ten-over cricket league T10 League held?

Answer 2: UAE

Q3: State owned companies from which country sponsor the professional cycling team ‘Astana’?

Answer 3: Kazakhstan

Q4: Which country hosted the first-ever FIFA World Cup held in the year 1930?

Answer 4: Uruguay

Q5: Which is the only country to play in every FIFA World Cup?

Answer 5: Brazil

18 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which actor played the role of both the superheroes Deadpool and Green Lantern?

Answer 1: Ryan Reynolds

Q2: The 2019 film Pet Sematary is based on a book written by

Answer 2:  Stephen King

Q3: Ajay Devgn’s father shared his name with which character in the film Sholay?

Answer 3: Veeru

Q4: Before foraying in films, show ‘Kis Desh Mein Hai Meraa Dil’, was seen in the TV

Answer 4: Sushant Singh Rajput

Q5: In the 1992 film Shola aur Shabnam, Govinda did not contribute as a

Answer 5: Producer

17 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who was the first CM to have laid down his papers to assume the role of the PM?

Answer 1: H. D. Deve Gowda

Q2: What region of India was called Frederiksoerne during the Danish rule?

Answer 2: Nicobar Islands

Q3: Parda, Dandi, Gullu and Kunti are some parts of which instrument?

Answer 3: Sitar

Q4: What was the small pocket in jeans originally designed to carry?

Answer 4: Watch

Q5: Which dessert’s invention is claimed by Nigel Mackenzie and lan Dowding?

Answer 5: Banoffee Pie

16 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: What is the women’s equivalent of the premier international tennis event Davis Cup?

Answer 1: Fed Cup

Q2: Asif Kapadia directed a documentary on which sportsperson that was released in 2019?

Answer 2: Diego Maradona

Q3: In 2019, who was appointed as the first chancellor of the Sports University of Haryana?

Answer 3: Kapil Dev

Q4: How many overs were bowled per innings in the matches of the 1983 World Cup?

Answer 4: Sixty

Q5: Who led the Indian football team in its first official match in the 1948 Olympic Games?

Answer 5: Talimeren Ao

15 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which TV cookery show featured Farah Khan as the host with celebrity guests?

Answer 1: Farah Ki Dawat

Q2: Who is Nobita’s love interest in the anime Doraemon?

Answer 2: Shizuka

Q3: Who among these appeared in the music video ‘Gorilla’ by Bruno Mars?

Answer 3: Freida Pinto

Q4: Who made her debut at the age of 4 in the 1967 Tamil movie ‘Kandhan Karunai’?

Answer 4: Sridevi

Q5: Which fictional character’s alter ego works as a photographer in Aaj ki Aawaz?

Answer 5: Shaktimaan

14 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Also known as Ayers rock, Uluru is a sandstone rock in which country?

Answer 1: Australia

Q2: In Christianity, which is the first book in the Old Testament?

Answer 2: Genesis 

Q3: Horology is the study of what everyday observation?

Answer 3: Time

Q4: Capoeira is a martial art from which football loving country?

Answer 4: Brazil

Q5: How many members are there in the Election Commission of India?

Answer 5: Three

13 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who led the Kolkata Knight Riders to victory in the 2012 and 2014 IPL seasons?

Answer 1: Gautam Gambhir

Q2: With whom did Virat Kohli share a record 229-run partnership in the 2017 IPL?

Answer 2: AB de Villiers

Q3: Which is the largest stadium in India by seating capacity?

Answer 3: Salt Lake Stadium

Q4: Which swimmer was the first Indian to win a gold medal in the Asian Games?

Answer 4: Sachin Nag

Q5: For which sport did Homi Motivala and Pushpendra Kumar Garg win Rajiv Gandhi Khel Ratna?

Answer 5: Yachting

12 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: The character ‘Ethan Hunt’ is associated with which film series?

Answer 1: Mission Impossible

Q2: Smells Like Teen Spirit is a song by which American rock band?

Answer 2: Nirvana

Q3: Which film was being screened when the Uphaar Cinema fire tragedy took place?

Answer 3: Border

Q4: Shankar Dada Zindabad is a Telugu remake of which Bollywood film?

Answer 4: Lage Raho Munna Bhai

Q5: Which of these widely popular TV characters is a nuclear safety inspector?

Answer 5: Homer Simpson

 

11 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Ekalavya was the cousin of which famous character in the Mahabharata?

Answer 1: Krishna

Q2: Which lake in Sikkim is named after Guru Rinpoche, founder of Tibetan Buddhism?

Answer 2: Gurudongmar

Q3: Helicopter services company Pawan Hans is owned by the Indian government and

Answer 3: ONGC

Q4: Which company is the owner of the air purifier brand Blueair?

Answer 4: Unilever

Q5: Which of these European countries borders only one country?

Answer 5: Denmark

10 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which football club contests the Kolkata Derby with long-time rivals East Bengal?

Answer 1: Mohun Bagan

Q2: Who gives the points for the Fair Play Award in the IPL?

Answer 2: Umpires

Q3: Who is the first Indian woman to win an Olympic medal?

Answer 3: Karnam Malleshwari

Q4: Which swimmer from West Bengal was the first Indian to cross the English Channel?

Answer 4: Mihir Sen

Q5: Which Australian bowler gave the nickname Jinx to cricketer Ajinkya Rahane?

Answer 5: Shane Warne

9 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Slumdog Millionaire, that sweeped the Oscars, was based on whose novel?

Answer 1: Vikas Swarup

Q2: Which Bollywood classic was dubbed into Tamil and renamed as ‘Akbar’?

Answer 2: Mughal-e-Azam

Q3: 3 films of which film series are set in the fictional island of Isla Nublar?

Answer 3: Jurassic Park

Q4: The song ‘Mann Kyun Behka’ from the film Utsav is a rare duet by Lata Mangeshkar and..

Answer 4: Asha Bhosle

Q5: Originally, which of these famous characters from Hollywood films had the first name Minch?

Answer 5: Yoda

7 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who led the Indian football team to victory in the 1962 Asian Cup?

Answer 1: Chuni Goswami

Q2: Who is the first sportsperson to win the Padma Vibhushan?

Answer 2: Viswanathan Anand

Q3: In 2010, who won a tennis match in Wimbledon that lasted for more than 11 hours?

Answer 3: John Isner

Q4: A player of which of these sports has not received the Rajiv Gandhi Khel Ratna?

Answer 4: Football

Q5: Which of these organizations is headquarterd in Dubai?

Answer 5: ICC

 

6 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: In the film Delhi Belly, who appears as Disco Fighter to perform in a song?

Answer 1: Aamir Khan

Q2: Which Bollywood actor’s biography is titled- “Anything But Khamosh?

Answer 2: Shatrugan Sinha

Q3: The episode titles of which of these shows are mostly named as “The one with the”?

Answer 3: Friends

Q4: Which of these actors has not acted in at least two films of the Race’ series till date?

Answer 4: Salman Khan

Q5: Which 2000 Hollywood film set during the Cuban Missile Crisis starred Kevin Costner?

Answer 5: Thirteen Days

5 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Percy Spencer invented the. when he noticed a melted chocolate in his pocket.

Answer 1: Microwave Oven

Q2: At the age of 25 years and 11 months, who is the youngest Lok Sabha member ever?

Answer 2: Chandrani Murmu

Q3: In which village of Begusarai did nationalist poet Ramdhari Singh ‘Dinkar’ take birth?

Answer 3: Simaria

Q4: A manufacturer of stainless steel, Mukand Ltd is a company owned by which group?

Answer 4: Bajaj

Q5: Which Indian state was the first to have an independent candidate as CM?

Answer 5: Odisha

4 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Sachin Tendulkar is not the first cricketer to win which of these awards?

Answer 1: Arjuna Award

Q2: Which country will host men’s hockey World Cup in 2023 for a record 4th time?

Answer 2: India

Q3: In which sport did Indian paralympian Devendra Jhajharia win a gold medal?

Answer 3: Javelin Throw

Q4: Who is the only Indian to score 200 in ODI and 300 in Test match?

Answer 4: Virender Sehwag

Q5: By 2022, which city will become the first to host both Summer and Winter Olympic Games?

Answer 5: Beijing

3 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who played the role of Salman Khan’s coach in the Ali Abbas Zafar film Sultan?

Answer 1: Randeep Hooda

Q2: In the 2008 film Oye Lucky! Lucky Oye! __ plays a triple role.

Answer 2: Paresh Rawal

Q3: The animated Aladdin of the famous 1992 film was modeled after whom?

Answer 3: Tom Cruise

Q4:  How do we better know Peter Gene Hernandez as?

Answer 4: Bruno Mars 

Q5: Who made her debut in Trishul and then became famous with her role in ‘Noorie’?

Answer 5: Poonam Dhillon

2 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which of these facial features does the painting of Mona Lisa lack?

Answer 1: Eyebrows

Q2: Goa government’s app-based taxi service is named Goa___.

Answer 2: Miles

Q3: Tamil is one of the official languages of which of these countries?

Answer 3: Singapore

Q4: In its earliest days computing power was measured in what unit?

Answer 4: Kilo-girls

Q5: Which of these Japanese companies is not named after its founder?

Answer 5: Sony

1 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which of these is the name of a lifestyle brand launched by M. S. Dhoni?

Answer 1: Seven

Q2: To which Indian state does weightlifting world- champion Saikhom Mirabai Chanu belong?

Answer 2: Manipur

Q3: Which country’s largest football stadium is the Luzhniki Stadium?

Answer 3: Russia

Q4: In what shooting event did Abhinav Bindra win an Olympic gold medal?

Answer 4: 10 Metre Air Rifle

Q5: What is the International Shooting Sport Federation’s highest shooting honour called?

Answer 5: Blue Cross

31 January Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who played the role of Kareena’s fiance in the film Veere Di Wedding?

Answer 1: Sumeet Vyas

Q2: Which actor made a special appearance in the film Tumhari Sulu?

Answer 2: Ayushmann Khurana

Q3: The editor of films like Jab We Met, Rockstar and Ugly, Aarti Bajaj was married to

Answer 3: Anurag Kashyap

Q4: In the Hollywood film Her, Theodore Twombly falls in love with Samantha, who is __.

Answer 4: An Operating System

Q5: Which of these directors played the role of Srikant on the Doordarshan show Indradhanush?

Answer 5: Karan Johar

30 January Daily Trivia Quiz Answers

Q1: What word is derived from the Greek word atomos meaning “indivisible”?

Answer 1: Atom

Q2: __ is named after 2 Japanese words meaning ‘picture’ and ‘character’.

Answer 2: Emoji

Q3: Dachshund breed of dogs are also known as __ because of its body shape.

Answer 3: Sausage Dog

Q4: Which of these is not one of the 3 capitals of South Africa?

Answer 4: Durban

Q5: Starting from January, which of these global observations comes first?

Answer 5: Wildlife Day

29 January Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which car manufacturer’s logo do you see on the Juventus FC jersey?

Answer 1: Jeep

Q2: What is the middle name of Indian opener Rohit Sharma?

Answer 2: Gurunath

Q3: Who is the fastest Indian wicket-keeper to claim fifty dismissals in Test cricket?

Answer 3: Rishabh Pant

Q4: Which spinner recently become the fastest Indian bowler to take 50 T201 wickets?

Answer 4: Yuzvendra Chahal

Q5: Which of these Asian capital cities was the first to host the Olympic games?

Answer 5: Tokyo

28 January Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which Salman Khan song was remixed for the John Abraham film Pagalpanti?

Answer 1: Tum Par Hum Hai Atke

Q2: In the film Panipat, Sanjay Dutt plays the role of which historical figure?

Answer 2: Ahmad Shah Abdali

Q3: The TV show ‘Quantico’ starring Priyanka was on air for how many seasons?

Answer 3: 3 Seasons

Q4: Who was the first Indian celebrity to be invited to visit the Twitter HQ?

Answer 4: Mallika Sherawat

Q5: Which of these films won the 2018 Filmfare Award for the Best Film

Answer 5: Hindi Medium

27 January Daily Trivia Quiz Answers

Q1: The fictional character Thumbelina is born from the seed of which grain?

Answer 1: Barley Corn

Q2: By what name do we better know Rhytidectomy?

Answer 2: Facelift

Q3: Which of these fish has an average lifespan of 140 years?

Answer 3: Rougheye Rockfish

Q4: What identity was assumed by Dr. Kalam during Operation Shakti?

Answer 4: Major Gen Prithviraj

Q5: Which of the following Indian cities is not called ‘Venice of the East’?

Answer 5: Shilon

26 January Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which team did India defeat to register their first T20I series win at home in 2019?

 Answer 1: Bangladesh

Q2: In which city is the Vidarbha Cricket Association Stadium situated?

Answer 2: Nagpur 

Q3: Who is the first Indian bowler to take a T20I hattrick?

Answer 3: Deepak Chahar

Q4: Who is the youngest Indian to score a half-century in international cricket?

Answer 4: Shafali Verma 

Q5: Which is the first South Asian country to criminalise match-fixing and sports betting?

Answer 5: Sri Lanka

25 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: What do Kirana, Agra, Patiala, Gwalior signify in the world of classical music?

Answer 1: Gharana

Q2: In which of these TV shows do you see Hugh Laurie play the role of a doctor?

Answer 2: House

Q3: Who was the lead actor in Sanjay Leela Bhansali’s debut film as a director?

Answer 3: Salman Khan

Q4: Which Indian musician won a Grammy Award for the album ‘Winds of Samsara’?

Answer 4: Ricky Kej

Q5: Which actor was nicknamed “Jubilee Kumar” as he gave many silver jubilee hits?

Answer 5: Rajendra Kumar

24 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: In Anna Sewell’s book ‘Black Beauty’, which of these is the titular character?

Answer 1: A Horse

Q2: What disease borrows its name from the Greek word for ‘shattered mind‘?

Answer 2: Schizophrenia

Q3: In which South Indian mountain range would you find the Kota and Toda tribes?

Answer 3: Nilgiris

Q4: Which of these is one of the three classes of destroyers of the Indian Navy?

Answer 4: Rajput

Q5: Whom does Lord Jagannath and his two siblings visit during the Rath Yatra?

Answer 5: His Aunt

23 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: In T201 cricket , who holds the world record of scoring the most runs and most centuries ?

Answer 1: Rohit Sharma

Q2: The ‘ Monkeygate ‘ scandal of 2008 involved Andrew Symonds and which other cricketer ?

Answer 2: Harbhajan Singh

Q3: Which is the most successful club in UEFA Champions League’s history ?

Answer 3: Real Madrid

Q4: Badminton superstar P. V. Sindhu was appointed a deputy collector in which state ?

Answer 4: Andhra Pradesh

Q5: Which sportsperson was appointed as UNICEF India’s first youth ambassador ?

Answer 5: Hima Das

22 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: Which Bollywood actress starred in the Tamil film VIP 2 with Dhanush?

Answer 1: Kajol

Q2: Who among these was a part of Shah Rukh Khan’s debut film?

Answer 2: Rishi Kapoor

Q3: Who among these has NOT received the Filmfare Award for Lifetime Achievement?

Answer 3: Satyajit Ray

Q4: In which of these TV shows has a Bollywood actor featured?

Answer 4: 24

Q5: Which musician became deaf by 40 and then stopped performing in public?

Answer 5: Beethoven

21 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: On which day of the week was Mangalyaan launched?

Answer 1: Tuesday

Q2: Tellicherry Black and Malabar Black are variants of which condiment?

Answer 2: Pepper

Q3: The officers of which of these organisations were once called Kaoboys?

Answer 3: RAW

Q4: Which e-commerce company has launched an internet browser called ‘Internet’?

Answer 4: Amazon

Q5: Where was India’s first garbage festival ‘Kachra Mahotsav’ held in January 2018?

Answer 5: Raipur

20 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: Who holds the record of the highest individual score in an ODI World Cup match?

Answer 1: Martin Guptill

Q2: Which of these politicians has served as the president of the BCCI?

Answer 2: Sharad Pawar

Q3: Which of these cricketers is the official Rhino Ambassador for WWF-India?

Answer 3: Rohit Sharma 

Q4: The 1st Indian female gymnast to win a Commonwealth Games medal, Dipa Karmakar belongs to

Answer 4: Tripura

Q5: Which of these sportspersons is currently a member of the Rajya Sabha?

Answer 5: Mary Kom

19 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: What are Pikachu, Bulbasaur and Squirtle examples of?

Answer 1: Pokemon

Q2: Which of these superhero movies was Bollywood’s first 3D Film?

Answer 2: Shiv Ka Insaaf

Q3: Who hosted the ETV Marathi TV show ‘Kon Hoeel Marathi Crorepati’?

Answer 3: Sachin Khedekar

Q4: What is the stage name of Marshall Bruce Mathers III?

Answer 4: Eminem

Q5: Who is the first Indian to present an Oscar Award?

Answer 5: Persis Khambatta

18 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: The current elected head of Roman Catholic Church is Pope_

Answer 1: Francis

Q2: The Onge, Sentinelese and Jarawa are tribes from which place in India?

Answer 2: Andaman and Nicobar 

Q3: Which disease, widely found in India; is also called Hansen’s Disease?

Answer 3: Leprosy

Q4: Launched in 1992, IBM Simon is popularly called as the world’s first

Answer 4: smartphone

Q5: What feature of Apple iPhone X was advertised using RD Burman’s music?

Answer 5: Face Unlock

17 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: Who recently became the first Indian male cricketer to play 100 T20I matches?

Answer 1: Rohit Sharma

Q2: After Shakib Al Hasan’s ban, who was appointed captain of Bangladesh’s Test team?

Answer 2:  Mominul Hkque

Q3: Part of the Wadia business family, Ness Wadia is the co-owner of which IPL team?

Answer 3: Kings XI Punjab

Q4: At the Close of Play is an Australian cricketer’s autobiography published in 2013.

Answer 4: Ponting

Q5: Who among these is a left handed batsman from West Indies?

Answer 5: Chris Gayle

17 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: Which 90s TV show starring Shekhar Suman was produced by Jaya Bachchan?

Answer 1: Dekh Bhai Dekh

Q2: Which of these movies was directed by Sanjay Leela Bhansali?

Answer 2: Black 

Q3: Which Sri Devi and Anil Kapoor starring film was directed by Yash Chopra?

Answer 3: Lamhe

Q4: Which Doordarshan series by Kamal Saigal dealt with the aftermath of India’s partition?

Answer 4: Buniyaad

Q5: Which actor has not played a character in any of the Harry Potter films?

Answer 5: Bryan Cranston

15 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: The Bandhgala suit was first created for the Maharaja of

Answer 1: Varanasi

Q2: Jataveda and Kravyada are the two forms of what?

Answer 2: Agni

Q3: Bangalore Tiger’ is a book written by Steve Hamm about which company?

Answer 3: Wipro

Q4: What did Robert Chesebrough accidentally find in a Pennsylvanian oilfield?

Answer 4: Petroleum Jelly

Q5: Caused due to high level of pheomelanin, Scotland’s 13% population has

Answer 5: Red Hair

14 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: Which fashion designer is the daughter of a legendary West Indian cricketer?

Answer 1: Masaba Gupta

Q2: Which Australian cricketer is banned from leadership positions permanently?

Answer 2: David Warner

Q3: Which Australian cricketer is banned from leadership positions permanently?

Answer 3: Parthiv Patel

Q4: In 2012, who was appointed the chairman of ICC’s cricket committee?

Answer 4: Anil Kumble

Q5: Who is on top of Forbes’ list of the world’s highest-paid athletes of 2019?

Answer 5: Lionel Messi

13 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: Which Anil Kapoor and Abhishek Bachchan starrer film was directed by Anupam Kher?

Answer 1: Om Jai Jagadish

Q2: In the Netflix film Drive, the thieves managed to steal money and gold from

Answer 2: Rashtrapati Bhavan

Q3:  In which film does Salman Khan play the role of an AIDS patient?

Answer 3: Phir Milenge

Q4: In which of these films did Dharmendra play a filmstar?

Answer 4: Guddi

Q5: Chris Hemsworth, who plays Thor in Marvel films, was seen in which film franchise reboot?

Answer 5: Men In Black

12 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: Which of these numbers is not associated with Hollywood’s Ocean’s film series?

Answer 1: Ocean’s 10

Q2: Which Indian university’s educational broadcast channel is ‘Gyan Darshan’?

Answer 2: IGNOU

Q3: Who has scored the highest score in a losing cause in Test cricket?

Answer 3: Ricky Ponting

Q4: StarStruck is a recently launched cosmetic brand by which celebrity?

Answer 4: Sunny Leone

Q5: The twin tower headquarters of Deutsche Bank are popularly nicknamed as ___.

Answer 5: Credit and Debit

11 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: Which cricketer is the co-owner of Indian Super League team Chennaiyin FC?

Answer 1: M.S.Dhoni

Q2: Sachin Tendulkar is the highest run-scorer in Test cricket. Who ranks second?

Answer 2: Ricky Ponting

Q3: Against which team did Herschelle Gibbs hit six sixes in an over in a World Cup ODI?

Answer 3: Netherlands

Q4: Who is the first non-Australian cricketer to deliver the Bradman Oration in Canberra?

Answer 4: Rahul Dravid

Q5: Which bowler became the 2nd professional cricketer to take a hattrick on his birthday?

Answer 5: Abhimanyu Mithun

10 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: Also made into films, the video game Angry Birds was created by

Answer 1: Rovio Entertainment

Q2: Whose father penned the lyrics of the song ‘Rang Barse’ from the film ‘Silsila’?

Answer 2: Amitabh Bachhan

Q3: Which actor directed ‘Poorna’ about a teenager’s feat of climbing Mt. Everest?

Answer 3: Rahul Bose

Q4: Who won the Filmfare for Best Actor and Best Debut Actor in the same year?

Answer 4: Hritik Roshan

Q5: Which is the first Indian movie to gross 1 Crore at box office?

Answer 5: Kismet

9 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: Frida Kahlo and her husband Diego Rivera were famous painters from which country?

Answer 1: Mexico

Q2: As per Census 2012, the sex ratio of which of these is the lowest?

Answer 2: Daman And Diu

Q3: Valentino Rossi is a multiple-time world champion in which motorsport?

Answer 3: MotoGP

Q4: The name of which wind system comes from the Greek term for ‘coils of the snake’?

Answer 4: Cyclone

Q5: Salva Kiir Mayardit is the first and current President of which new country?

Answer 5: South Sudan

8 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: In which city is the Kalinga Stadium, a multi-purpose international stadium?

Answer 1: Bhubaneshwar

Q2: The first-ever day-night Test was played between New Zealand and which team7

Answer 2: Australia

Q3: Which tennis player defeated Denis Shapovalov to lift his fifth Paris Masters title?

Answer 3: Novak Djokovic

Q4: Who recently became the youngest captain to lead a side in the Deodhar Trophy Final?

Answer 4: Shubham Gill

Q5: Which actress unveiled the trophies of the T20 World Cups to be held next year?

Answer 5: Kareena Kapoor

7 January 2021 Daily Trivia Quiz Answer

Q1: Which of these is a 1986 Bollywood film starring Anil Kapoor?

Answer 1: Chameli Ki Shaadi

Q2: Who decided to make a film after watching The Life of Christ at a theatre in Bombay?

Answer 2: Dadasaheb Phalke

Q3: Who gave the music for Anurag Kashyap’s ‘Gangs of Wasseypur’ series?

Answer 3: Sneha Khanwalkar

Q4: Which actress’s grandfather served as the Prime Minister of Nepal?

Answer 4: Manisha Koirala

Q5: Charlie Chaplin has never received an Oscar in which of these categories?

Answer 5: Best Actor

6 January 2021 Daily Trivia Quiz Answers

Q1: What kind of transportation does a coxswain steer?

Answer 1: Ship

Q2: Which Mughal emperor’s brothers were Kamran, Askari and Hindal?

Answer 2: Humayun

Q3: Meaning ‘dark’ or ‘black’, what is Draupadi’s actual first name?

Answer 3: Krisna

Q4: Which organisation was founded in 1980 by Ingrid Newkirk and Alex Pacheco?

Answer 4: PETA

Q5: What is called ‘Phrik thayi’ in Thai, and ‘poivre noir’ in French?

Answer 5: Black Pepper

5 January 2021 Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which WWE wrestler released a rap album called You Can’t See Me?

Answer 1: John Cena

Q2: Who is the first batsman ever to hit six sixes in a single over in first-class cricket?

Answer 2: Gary Sobers

Q3: __recently won $4.43 Million, the largest ever prize money amount in tennis.

Answer 3: Ashleigh Barty

Q4: Which of these teams won the final of the Deodhar Trophy this year?

Answer 4: India B

Q5: Current coach of Manchester City, Pep Guardiola has also managed which football team?

Answer 5: Bayern Munich

4 January 2021 Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which actress was not cast in the film Dil Toh Pagal Hai?

Answer 1: Kajol

Q2: Which of these actors was not cast in both – 3 Idiots and Rang De Basanti?

Answer 2: Kunal Kapoor

Q3: With which iconic character would you associate the dialogue “I’Il be back”?

Answer 3: Terminator

Q4: Which American sitcom was a spin-off of the famous TV series Friends?

Answer 4: Joey

Q5: Who among these starred in Katrina Kaif’s debut film?

Answer 5: Amitabh Bachchan

3 January 2021 Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Where is the Indian Naval Academy located?

Answer 1: Ezhimala, Kerala

Q2: In Kashmiri homes, one sees balconies called Zoon Dub for what purpose?

Answer 2: Viewing the moon

Q3: Which king gave away his kingdom to fulfill a promise to sage Vishwamitra?

Answer 3: Harishchandra

Q4: Which building is credited as the first to cross a height of 500 m?

Answer 4: Taipei 101

Q5: In 1936, who patented a design for “a new, original, and ornamental” blouse?

Answer 5: Albert Einstein

2 January 2021 Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who among these Indian cricketers has not batted on all five days of a Test match?

Answer 1: Sunil Gavaskar

Q2: Who was the first hockey player to have competed in four Olympics?

Answer 2: Leslie Claudius

Q3: True Blue is a joint venture clothing brand of Arvind Fashion and which cricketer?

Answer 3: Sachin Tendulkar

Q4:  Sunil Gavaskar named his son Rohan after Rohan Kanhai a former player of which team?

Answer 4: West Indies

Q5:  The world’s oldest golf organization was formed in which country in 17447

Answer 5: Scotland

1 January 2021 Daily Trivia Quiz Answers

Q1: In the Web series ‘Kaafir’, who plays the role of a Pakistani woman jailed in India?

Answer 1: Dia Mirza

Q2: Which actor rose to prominence playing the role of Jon Snow in Game of Thrones?

Answer 2: Kit Harrington

Q3: Dr Amelia Brand and Joseph Cooper are characters in which of these Hollywood films?

Answer 3: Interstellar

Q4: Which Kolkata born film director uses the name ‘Q’?

Answer 4: Qashiq Mukharjee

Q5: Which actor acted as a stuntman in Bruce Lee’s movie ‘Enter the Dragon’?

Answer 5: Jackie Chan

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commenc from 12:00:01 A.m. (IST) to 12:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Flipkart.com.

3. Once you have signed-in to Flipkart.com, you can participate by navigating to Flipkart The Quiz Show page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Through this, Flipkart Daily Trivia Quiz Answers you will win this quiz. And for more Flipkart Quiz please follow this tophunt.co.in. page. Best luck.

Source: Flipkart App

Leave a Comment