Amazon Zandu Immunity Quiz Answers Win ₹10000

Amazon Zandu Immunity Quiz Answers is updated, now you can play Amazon Zandu Immunity Quiz to enter in the amazon funzone lucky draw to win 10k Pay Balance

Amazon Quiz Answers Details

  • Amazon Quiz Today Prize – 10k Pay Balance
  • Quiz Date -6th July 2021 To 30th July 2021
  • Winner Announcement – 24th June 2021

How To Play Zandu Immunity Amazon Quiz –

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz  ” Banner, tap on it.

4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Amazon Quiz Answers Win Prizes

Amazon ZANDU IMMUNITY BOOSTER Quiz Answers For Today – Win ₹10000

Q1: Which of the following Zandu products help build immunity ?

Answer: (D) All of them

Q2: Which is the new variant of Chyavanprash launched by Zandu ?

Answer: (A) Zandu Chyavanprash (Jaggery)

Q3: Which one of these is a tasty immunity booster for kids ?

Answer: (A) Zandu ImmU soft Chews

Q4:  Which of these is the best option for boosting immunity for elder people ?

Answer: (D) All of the above

Q5:  Which among the following Zandu Health Juices is / are good for strengthening Immunity ?

Answer: (C) Both 1 & 2

Amazon Zandu Immunity Quiz Answers Win – 10k Pay Balance

Question 1: Which of the following are immunity boosters ?

Answer 1: All of them

Question 2: What is Chyawanprash good for ?

Answer 2: All of them

Question 3: One spoon of chyawanprash has how many calories?

Answer 3: Less than 50

Question 4: What are the Raw benefits of consuming honey?

Answer 4: Both 1 & 2

Question 5: One spoon of honey has how many calories?

Answer 5: Less than 75

I hope this Amazon Zandu Immunity Quiz  Answers will help you to win this quiz. best luck.

Leave a Comment