Amazon The February Quiz Answers Today Win Rs.20000

Amazon February Quiz Answers is updated, now you can play Amazon The February Quiz to enter in the amazon funzone lucky draw to win Flat 100 Back

Amazon Quiz Answers Details

  • Amazon Quiz Today Prize – Flat 100 Back
  • Quiz Date – 16 Feb – 28 Feb 2021
  • Winner Announcement – 11 March 2021

How To Play February Amazon Quiz –

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz  ” Banner, tap on it.

Advertisement

4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Amazon Oppo Reno5 Pro 5G Quiz Answers Win Oppo Reno5 5G

Amazon Pay Gas Cylinder Quiz Answers Win Flat 100 Back

Amazon Quiz Answers Daily

Amazon February Quiz Answers Win – Flat 100 Back

Q1: As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

Answer 1: (B) Valentine

Q2: For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been cancelled?

Answer 2: (A) Haryana

Q3: Which of these organisations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Answer 3: (C) Indian Coast Guard

Q4: 12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

Answer 4: (B) Darwin

Q5: National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

Answer 5: (C) CV Raman

Q6: Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Answer 6: (A) Tampa Bay Buccaneers

Q7: In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

Answer 7: (B) Gully Boy

Q8: On February 2nd, 1990 the 30 year old ban on the African National Congress was lifted by which President?

Answer 8: (C) FW de Klerk

I hope this Amazon February Quiz  Answers will help you to win this quiz. best luck.

Leave a Comment