Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz Answers Win Samsung M42 5G

Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz Answers is updated, now you can play Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz to enter in the amazon funzone lucky draw to win Samsung M42 5G

Amazon Quiz Answers Details

  • Amazon Quiz Today Prize – Samsung M42 5G
  • Quiz Date – 28 April to  2 May 2021
  • Winner Announcement – 15 May 2021

How To Play Samsung Galaxy M42 5G Amazon Quiz –

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz  ” Banner, tap on it.

4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Amazon Quiz Answers Win Prizes

Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz Answers Win – Samsung M42 5G

Q1: What is the industry-leading display technology on the M42 5G ?

Answer 1: (C) Super AMOLED

Q2: What is the screen size of the M42 5G?

Answer 2: (D) 6.6 Inches

Q3: What is the unique design of the M42 5G called?

Answer 3: (A) Prism Dot

Q4: Which of the following camera features are available on the M42 5G?

Answer 4: (D) All of the above

Q5: Which revolutionary feature on the M42 5G lets you get multiple photos and videos with single click?

Answer 5: (B) Single Take 

OLD Quiz Answers

Q1: Which of the following is true about the Galaxy M42 5G?

Answer 1: (D) All of the above

Q2: What is the camera setup on the M42 5G?

Answer 2: (B) 48MP Quad camera

Q3: Which processor powers the Galaxy M42 5G ?

Answer 3: (A) Snapdragon 750G

Q4: Which industry-leading display technology does the M42 5G feature?

Answer 4: (C) Super AMOLED

Q4: What is the battery capacity of the new M42 5G?

Answer 4: (C) 5000 mAh

Amazon Quiz Answers win 20000 pay balance

Amazon iQOO 7 Legend 5G Quiz Answers Win iQOO 7 Legend

Amazon Techno Spark 7 Quiz Answers Today Win Techno Spark Quiz

Amazon OnePlus 9 Series Quiz Answers Win OnePlus 9 Device

Amazon Mi Neckband Pro Quiz Answers Win 10000

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz Answers Win Samsung M12

Amazon Pay Postpaid Quiz Answers Win Flat Rs.50 Back

Amazon Car & Bike Protection Quiz Answers Win Rs.20000

Amazon Samsung Smart Monitors Quiz Answers Win Samsung Monitor

Amazon Ambedkar Jayanti Quiz Answers Win Rs.10000

Amazon World Health Day Quiz Answers Win Rs.25000

Amazon April Jackpot Quiz Answers Win GoPro Hero 9

Amazon Google Play Recharge Code Quiz Answers Win – Rs.300 Cashback

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers April Win – Rs.20000

I hope this Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz  Answers will help you to win this quiz. best luck.

Leave a Comment