Amazon Quiz Answers Today 15th April 2021 win 10000 Pay Balance

Amazon Quiz Answers Today 15th April 2021: Amazon QuizTime is back with the new 10000 Pay Balance. Amazon Asked General Knowledge based Five questions with Options & You Have to Select Correct options to submit Answers.

Guys Amazon 15 April Quiz Will starts daily at 8:00 AM & it will end at 12:00 PM. During the Amazon Quiz Answers 15 April 2021 visit our website or telegram channel to get the right answers.

Dear viewers 1st January Amazon Quiz Quiz is live now. and if you want to 10000 Pay Balance by selecting correct answers options then do follow tophunt.co.in. You will get here fastest correct Answers to win Amazon 10000 Pay Balance Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

This Amazon Daily Quiz Contest is Live Now. You can play the Amazon quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

Advertisement

Amazon Good Friday Quiz Answers Win Rs.210000

Amazon LG Laptop Quiz Answers Win 20000 Pay Balance

Amazon World Maths Day Quiz Answers Today Win 20000

Amazon Redmi TV Quiz Answers Today Win Redmi TV

Oppo F19 Pro Series Quiz Answers Amazon Quiz Win 10000

Amazon Grocery Quiz Answers Today Win 20000

Amazon Lava Quiz Answers Spin and Win Lava Z6 & Rs.3000

Amazon Women’s Day Quiz Answers Win – OPPO Reno5 Pro 5G

Amazon OnePlus Hasselblad Quiz Answers Win OnePlus 9 Series Device Quiz

Amazon National Science Day Quiz Answers Win 20000

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 15 April 2021 Win – Prizes

Amazon Quiz 15 April 2021 Answers & 10000 Pay Balance 

Q1: Recently, a National Committee was formed to celebrate what in 2022 in the form of Azadi Ka Amrit Mahotsav?

Answer 1: (A) 75 years of India’s Independence

Q2: The immense Chicxulub crater, that may have caused the extinction of Dinosaurs, is located underneath the Yucatan Peninsula in which nation?

Answer 2: (B) Mexico

Q3: In an ODI match at which venue in 2021, did you have 1 pair of brothers representing India and another pair representing England?

Answer 3: (C) Pune

Q4: Which necessary phone peripheral was recently removed from the box of the newest version of this particular mobile phone?

Answer 4: (C) Both of these

Q5: These animals can eat upto a kilogram of what per day?

Answer 5: (D) Eucalyptus leaves

Amazon Quiz 13 April 2021 Answers

Q1: In March 2021, the UN General Assembly adopted an India-sponsored resolution declaring 2023 as the International Year of what?

Answer 1: (D) Millets

Q2: Which country is building the world’s first platypus sanctuary?

Answer 2: (B) Australia

Q3: Which surveillance satellite, built by PES University students for DRDO, was deployed in space to monitor the Indian Ocean Region?

Answer 3: (A) SindhuNetra

Q4: In which story is this animal referred to as “Kichi”?

Answer 4: (B) Mowgli

Q5: What particular phrase is associated with this Google product?

Answer 5: (D) Hey Google!

Amazon Quiz 12 April 2021 Answers

Q1: According to the Hurun Global Rich List 2021, which country leads with the most number of billionaires at 1058?

Answer 1: (C) China

Q2: Hosting nearly 62,000 people, the Al Hol camp is one of the largest refugee camps in which conflict ridden country?

Answer 2: (D) Syria

Q3: Which is the first dedicated commercial mission of NewSpace India Limited?

Answer 3: (A) Amazonia-1

Q4: This is a cosplay of a DC character, named what?

Answer 4: (C) Diana

Q5: Which technology company produces this product?

Answer 5: (D) Microsoft

Amazon Quiz 24 March 2021 Answers – 

Q1: Dhubri-Phulbari bridge, slated to be the longest bridge in India, will connect Assam to which other state?

Answer 1: (C) Meghalaya

Q2: Giorgi Gakharia served as the Prime Minister of which country from 8 September 2019 to 18 February 2021?

Answer 2: (A) Georgia

Q3: Which car company has launched a Transformer-like robocar dubbed as TIGER X-1?

Answer 3: (B) Hyundai

Q4: What are these fruits called after they are dried naturally in the sun without undergoing any fermentation process?

Answer 4: (B) Prunes

Q5: Which of these following brands have this object in its logo?

Answer 5: (C) Rolex

Amazon Quiz 17 March 2021 Answers – 

Q1: The Jal Shakti Ministry has recently announced that 12 iconic sites including Ajanta Caves & Sanchi Stupa would be transformed into what?

Answer 1: (C) Swachh Tourist Destinations

Q2: With KV Vijayendra Prasad of Baahubali fame as the writer, which of these is director Alaukik Desai’s latest project?

Answer 2: (B) Sita: The Incarnation

Q3: Which company is recalling close to 82,000 electric vehicles globally after 15 reports of fire, involving the vehicles?

Answer 3: (C) Hyundai

Q4: What is the currency of this country?

Answer 4: (C) Krone

Q5: This animal, the state animal of Himachal Pradesh, is also the national animal of which of these countries?

Answer 5: (D) Afghanistan

Amazon Quiz 16 March 2021 Answers – 

Q1: The newly named Narendra Modi Stadium in Ahmedabad is located in a sports enclave named after whom?

Answer 1: (A) Sardar Vallabhbhai Patel

Q2: Which of these countries has assumed the BRICS chairmanship for the year 2021?

Answer 2: (D) India

Q3: As per an announcement, the first undersea tunnel in India is being built as part of the ______ Coastal Road Project. Fill in the blanks

Answer 3: (B) Mumbai

Q4: These beautiful visuals can be seen in which country that has Male as its capital?

Answer 4: (A) Maldives

Q5: What is this type of fish called?

Answer 5: (C) Clownfish

Amazon Quiz 15 March 2021 Answers – 

Q1: The 2021 Australian Open Men’s Singles final featured players from which countries?

Answer 1: (D) Russia and Serbia

Q2: February 29th, 1896 is the birthday of which former Indian Prime Minister who was in office for a bit more than 2 years?

Answer 2: (B) Morarji Desai

Q3: The upcoming Bollywood movie ‘Pathan’ featuring Shahrukh Khan, has an extended cameo from which of these actors?

Answer 3: (A) Salman Khan

Q4: Which action sport is being performed by the man in this photo?

Answer 4: (B) Skateboarding

Q5: The process of adding design to this drink after it has been poured is called what?

Answer 5: (C) Etching

Amazon Quiz 11 March 2021 Answers – 

Q1: Robert Irwin has been awarded the Natural History Museum’s Wildlife Photographer of the Year award 2020 for his drone image of what?

Answer 1: (C) Bushfire in northern Australia

Q2: Al-Amal is the first ever uncrewed space exploration mission to Mars by which country?

Answer 2: (B) UAE

Q3: In January 2021, who became the second Indian captain and Asian skipper to win a Test series in Australia?

Answer 3: (D) Ajinkya Rahane

Q4: How many phases are there of this satellite?

Answer 4: (C) 8

Q5: Which horoscope sign is associated with this sea creature?

Answer 5: (D) Cancer

Amazon Quiz 11 March 2021 Answers – 

Q1: Discovered in Madagascar, Brookesia nana, measuring approx 21.6 mm is probably the world’s smallest adult reptile. But what is it exactly?

Answer 1: (A) A chameleon

Q2: How do we better know the biggest game in American Football, the Final of the National Football League?

Answer 2: (B) Super Bowl

Q3: The India Meteorological Department is all set to establish the country’s first thunderstorm research testbed in which Indian state?

Answer 3: (C) Odisha

Q4: Which country produces the most amount of these beans in the world?

Answer 4: (C) Brazil

Q5: A group of this animal belonging to the Felidae family is known as what?

Answer 5: (B) Pride

Amazon Quiz 8 March 2021 Answers – 

Q1: Rishiganga Hydroelectric Project, in news recently, is located in which Indian state?

Answer 1: (A) Uttarakhand

Q2: Which country recently unveiled a plan to build the world’s largest offshore wind power plant by 2030?

Answer 2: (C) South Korea

Q3: Ayesha Aziz from Kashmir recently became India’s youngest woman to become what, at the age of 25?

Answer 3: (B) Pilot

Q4: With which of these scientists, would you associate the invention of this device?

Answer 4: (A) Emile Berliner

Q5: Name this iconic landmark situated in Australia

Answer 5: (C) Sydney Harbour Bridge

Amazon Quiz 7 March 2021 Answers – 

Q1: The World Sustainable Development Summit (WSDS) is the annual flagship event of which organisation in India?

Answer 1: (B) TERI

Q2: Recently India celebrated the birth centenary of which legendary vocalist hailed as a modern day Tansen?

Answer 2: (A) Pandit Bhimsen Joshi

Q3: What is the name of the world’s first all-civilian astronaut mission annouced by SpaceX?

Answer 3: (D) Inspiration4

Q4: What is the full name of this fashion doll introduced in 1959 by the American toy company Mattel, Inc?

Answer 4: (C) Barbara Millicent Roberts

Q5: How many players per team are there in this competitive sport played in water?

Answer 5: (C) 7

Amazon Quiz 6 March 2021 Answers – 

Q1: What word has been named by Oxford Languages as its Hindi word of the year 2020?

Answer 1: (B) Aatmanirbharta

Q2: The tradition of what is known to have begun in Raghurajpur, a heritage cloth crafts village in Odisha?

Answer 2: (D) Pattachitra

Q3: Which high-profile Google project, aiming to deliver wireless internet via flying balloons in the stratosphere, recently got shut down?

Answer 3: (A) Project Loon

Q4: This phone belongs to the biggest technology company of which country?

Answer 4: (B) South Korea

Q5: Which of the following facts are NOT true about this bird?

Answer 5: (C) Cannot fly backwards

Amazon Quiz 5 March 2021 Answers – 

Q1: At the 2021 Republic Day parade, which state’s tableau showcased it’s folk music produced by Dhankul, Tori & Turahi?

Answer 1: (C) Chhattisgarh

Q2: Which company manufactures the Tejas Light Combat Aircraft?

Answer 2: (B) HAL

Q3: National Innovation Foundation is an autonomous body under which department of Government of India?

Answer 3: (A) Department of Science and Technology

Q4: Which of these US presidents banned this item from the Oval Office?

Answer 4: (A) George W. Bush

Q5: Who is claimed to be the inventor of this object, and also produced a 30 Minute horror movie of Mary Shelly’s Frankenstein in 1910?

Answer 5: (B) Thomas Edison

Amazon Quiz 4 March 2021 Answers – 

Q1: The bird ‘Monal’, the animal ‘Kasturi Mrig’ and the flower ‘BrahmaKamal’ – all featured on the 2021 Republic Day tableau of which state?

Answer 1: (A) Uttarakhand

Q2: MINUSMA is a peacekeeping mission by the UN in which country?

Answer 2: (D) Mali

Q3: What is ‘Rakshita’ developed by DRDO for CRPF?

Answer 3: (B) Bike ambulance

Q4: What do you call a group of this animal?

Answer 4: (D) Ambush

Q5: What is celebrated the day after this festival?

Answer 5: (D) Boxing Day

Amazon Quiz 3 March 2021 Answers – 10000 Pay Balance

Q1: Agnes Keleti, who recently celebrated her 100th birthday, is considered the world’s oldest surviving what?

Answer 1: (B) Olympic champion

Q2: Which country was the country of focus at the 51st International Film Festival of India, Goa?

Answer 2: (A) Bangladesh

Q3: The 2021 Republic Day tableau of which state/UT featured the Indian Astronomical Observatory located in Hanle?

Answer 3: (B) Ladakh

Q4: In which category did this famous musician win the Nobel Prize in 2016?

Answer 4: (D) Literature

Q5: Which of the following is a feature of this website?

Answer 5: (D) Repinning

Amazon Quiz 2 March 2021 Answers – 2 10000 Pay Balance

Q1: Which of these events, addressed by PM Narendra Modi, is celebrated every year from January 12 to 16?

Answer 1: (C) National Youth Parliament Festival

Q2: Vishwa Hindi Divas is celebrated on January 10 to commemorate the anniversary of the first World Hindi Conference held in which city?

Answer 2: (A) Nagpur

Q3: The 2021 Republic Day tableau from which of these departments depicted the process of COVID-19 Vaccine development ?

Answer 3: (D) Department of Biotechnology

Q4: This fruit is native to which country?

Answer 4: (D) China

Q5: What kind of doctors specialise in the study of this vital organ?

Answer 5: (D) Cardiologist

Amazon Quiz 25 February 2021 Answers

Question 1: A massive forest fire recently occurred at the Dzukou Valley, located at the border of which two Indian states?

Answer 1: (A) Nagaland-Manipur

Question 2: Which artist’s portrait “Young Man Holding a Roundel” recently sold for $92.2 million at a Sotheby’s auction?

Answer 2: (B) Sandro Botticelli

Question 3: What’s the name of the Declaration on Seafarer Wellbeing and Crew Change’, recently released by the global maritime industry?

Answer 3: (C) Neptune Declaration

Question 4: What was the hiding place of this German-Dutch diarist of Jewish heritage?

Answer 4: (B) Amsterdam

Question 5: Which piece in this board game can only move diagonally?

Answer 5: (C) Bishop

Amazon 10000 Pay Balance Quiz Answers 21 February 2021

Question 1: The UP government launched a series of centenary celebrations through February 4, 2022 in all 75 districts of the state to commemorate what?

Answer 1: (C) Chauri Chaura incident

Question 2: Andy Jassy is set to become the next CEO of which global tech behemoth?

Answer 2: (D) Amazon

Question 3: In which neighbouring country did military seize power in February 2021, declaring a state of emergency for 1 year?

Answer 3: (A) Myanmar

Question 4: According to the nursery rhyme, how many full bags of wool does this colour sheep have?

Answer 4: (D) Three

Question 5: Which of the following terms is not associated with this geographical feature?

Answer 5: (B) Current

19 February Huami Smartwatch Quiz Answers 

Question 1: Which premier first-class domestic tournament got cancelled for the first time in 87 years?

Answer 1: (C) Ranji Trophy

Question 2: Gold Demand Trends’ is a report released by which organisation?

Answer 2: (C) World Gold Council

Question 3: Which country has recently developed a futuristic ‘floating’ train that can hit the speeds of 620 km per hour?

Answer 3: (D) China

Question 4: This candy bar was named “The Most Influential Candy Bar” by which magazine?

Answer 4: (A) TIME

Question 5: This fruit does not occur naturally, but is rather a hybrid of the mandarin and which other fruit, also known as the ‘Chinese Grapefruit’?

Answer 5: (C) Pomelo

Amazon Quiz 18 February 2021 Answers & Emporio Armani Valente Analog Black Dial Men’s Watch

Question 1: Cornwall, chosen as the venue of the G7 summit 2021, is located in which country?

Answer 1: (A) UK

Question 2: Which of these is one of the costliest mushrooms in the world that grows in Jammu and Kashmir’s Doda district?

Answer 2: (C) Gucchi

Question 3: James Naismith, recently featured in a Google Doodle, was the inventor of which game?

Answer 3: (B) Basketball

Question 4: The mascot of which fast-food restaurant can we see in this picture?

Answer 4: (B) McDonald’s

Question 5: Who is being depicted on this US dollar bill?

Answer 5: (A) Benjamin Franklin

Amazon Quiz 17 February 2021 Answers & 10000 Pay Balance

Question 1: Which of these cricketers has scored a hundred, each of the 3 times in Test cricket that he crossed 50 runs?

Answer 1: (C) Fawad Alam

Question 2: Which of this is a recently released book by Ramachandra Guha?

Answer 2: (C) The Commonwealth of Cricket

Question 3: Apple, Amazon and Google have recently suspended which social networking app?

Answer 3: (C) Parler

Question 4: This tourist attraction is situated on the South Bank of which river in London?

Answer 4: (A) Thames

Question 5: This geometric shape is generally used for which Traffic sign?

Answer 5: (B) Stop Sign

Amazon 16th February 2021 HP Omen 15.6-Inch FHD Gaming Laptop Quiz Answers

1: In which state is Thiruvalluvar day celebrated on the 2nd day of the Thai month?

Answer 1: (C) Tamil Nadu

2: What transport service was recently lauched between Chandigarh and Hisar?

Answer 2: (D) Air taxi

3: Prakritik Paint’- a first of its kind has recently been launched by which organisation?

Answer 3: (A) Khadi and Village Industries Commission

4: Which of these following things is NOT true about this flower?

Answer 4: (C) They only come in one colour

5: This glass is traditionally used to drink and taste which of the following alcoholic beverages?

Answer 5: (B) Wine

Amazon 13th February 2021 Quiz Answers

Question 1: By what name do we now know the BRICS Bank?

Answer 1: (C) New Development Bank

Question 2:Claire Polosak made history as she was named the 4th umpire for the India vs Australia 3rd Test, which country is she from?

Answer 2: (B) Australia

Question 3: As per UNICEF, which country recorded the highest number of births on New Year’s Day 2021?

Answer 3: (A) India

Question 4: They are fed by their parents carrying fish in their bills, what are the babies of this bird called?

Answer 4: (C) Puffling

Question 5: What unit is used to measure the speed of this device?

Answer 5: (A) Mickeys per second

Amazon Daily Quiz Details | 28th Feb

Quiz Name

Amazon Daily Morning Quiz

Quiz Prize

10000 Pay Balance

Timing

8:00 AM to 12:00 PM

Organized By

Amazon India

Winner Announcement

28th Feb 2021

How to Play Amazon 10000 Pay Balance Quiz

  1. Open Amazon App from the app drawer
  2. Search Funzone section in the search bar.
  3. Click on the 1st Search result.
  4. Now click on the Daily morning banner.
  5. Start the quiz & submit the right answers.

Amazon 12th February 2021 Quiz Answers

Question 1: Colonel Narendra ‘Bull’ Kumar, who recently passed away, led the first Indian team to climb which mountain?

Answer 1: (B) Nanda Devi

Question 2: Prime Minister Narendra Modi laid the foundation stone for the permanent campus of Indian IIM Sambalpur in which state?

Answer 2: (C) Odisha

Question 3: By 2023, Japan plans to launch the first satellite made of what material to reduce space debris?

Answer 3: (D) Wood

Question 4: In which of the following games do we use a 20-sided version of this object?

Answer 4: (A) Dungeons and Dragons

Question 5: Name this popular American electronic music producer and DJ.

Answer 5: (B) Marshmellow

Amazon 7th February 2021 Quiz Answers

Q1: In January 2021, India sent its 40th scientific expedition to which destination?

Answer 1: (C) Antarctica

Q2: Buta Singh, who recently passed away, held which of these posts in the Union Cabinet from 2086- 2089?

Answer 2: (C) Minister of Home Affairs

Q3: In December 2020, Zhong Shanshan became Asia’s ______ man?

Answer 3: (A) Richest

Q4:Name this genus of herbivorous lizards that are native to the tropical areas of Mexico.

Answer 4: (B) Iguana

Q5: Which popular Italian astronomer’s statue is this?

Answer 5: (C) Galileo Galilei

Amazon 9th February 2021 Quiz Answers

Q1: Which organisation has recently lauched Digital Payments Index (DPI) to capture the extent of digitisation of payments in the country?

Answer 1: RBI

Q2: Maharana Pratap Sagar, also known as Pong Dam Lake, is located in which Indian state?

Answer 2: Himachal Pradesh

Q3: Which French fashion designer, known for his avant-garde style and Space Age designs, passed away in late December 2020?

Answer 3: Pierre Cardin

Q4: What is the name of this structure, said to be built by Pharoah Khafre and built out of only one block of limestone?

Answer 4: Sphinx

Q5: In which country would you come across the ‘highland pipers’?

Answer 5: Scotland

Amazon 8th February 2021 Quiz Answers

Q1: India’s highest meteorological centre has recently been opened in which place?

Answer 1: Leh

Q2: In which country’s national anthem was the phrase ‘young and free’ changed to ‘one and free’?

Answer 2: Australia

Q3: Unicas, a joint venture between Cashaa and the United Multistate co-op society, is the world’s first physical bank for what?

Answer 3: Crypto currencies

Q4: With which Apple product are you most likely to use this ‘pencil’?

Answer 4: iPad

Q5: Name this piece of cutlery that has been used in the Asian countries since the ancient times?

Answer 5: Chopsticks

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 1st January 2021 from 12:00:01 A.m. (IST) to 1st January 2021 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.com.

3. Once you have signed-in to Amazon.com, you can participate by navigating to Amazon The Quiz Show page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this 15th April Amazon Quiz Answers will lucky for you will win. best luck.

1 thought on “Amazon Quiz Answers Today 15th April 2021 win 10000 Pay Balance”

Leave a Comment