Amazon Funzone Riddles Quiz Today Prize – Win 15000

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers is updated, now you can play Amazon Funzone Riddles Quiz to enter in the amazon funzone lucky draw to win Win ₹15,000 as Amazon Pay Balance

Amazon Funzone Riddles Quiz Today Prize – Win ₹15,000 as Amazon Pay Balance

  • Quiz Hashtag: #Amazon Funzone Riddles Quiz
  • Quiz Duration: 9th September 2021

How To Play Amazon Funzone Riddles Quiz Amazon Quiz –

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz  ” Banner, tap on it.

4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers Win-Win ₹15,000 as Amazon Pay Balance

Q1: I have branches yet I have no leaves, no trunk and no fruit. What am I?

Answer: (B) Bank

Q2: What belongs to you but other people use it more than you?

Answer: (A) Name

Q3: I’m light as a feather, but not even the strongest girl can hold me for more than 5 minutes. What am I?

Answer: (C) Breathe

Q4: I’m often running yet I have no legs. You need me but I don’t need you. What am I?

Answer: (D) Water

Q5: What five-letter word stays the same when you take away the first, third, and last letter?

Answer: (A) Empty

Amazon Independence Day Spin and Win Quiz Answers Win iPhone 12

Amazon Book Reader Quiz Answers Win Kindle Oasis

Amazon Quality Verified Quiz Answers Win 5000

Amazon World Nature Conservation Quiz Answers Today Win 20000 

Amazon Guess The Flag Quiz Answers Today Win 10000

Amazon World Nature Conservation Quiz Answers Today Win 20000

Amazon Nescafe Gold Quiz Answers Win Amazon Pay Balance ₹20000 

Amazon iQOO 7 Quiz Answers Win ₹10000 Pay Balance

Amazon Bajaj Quiz Answers July 2021 Win Bajaj Majesty Toaster & Mixer Grinder

Amazon vivo Y73 Quiz Answers Today Win ₹10000

Amazon Audio Quiz Answers Win 5000

Amazon Tecno Camon 17 Quiz Answers Today Win ₹1000

Amazon Road to Tokyo Quiz Answers For Today Win ₹15,000

Amazon Pay Broadband Quiz Answers Win 50 Cashback

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers Win-Win ₹10,000 as Amazon Pay Balance

Q1: What word of five letters has one left when two are removed?

Answer 1: (C) Stone

Q2: What can fill a room but takes up no space?

Answer 2: (D) Light

Q3: If two’s company, and three’s a crowd, what are four and five?

Answer 3: (B) 9

Q4: What common English verb becomes its own past tence by rearranging its letters?

Answer 4: (C) Eat

Q5: The more you take, the more you leave behind. What am I?

Answer 5: (B) Footsteps

I hope these Amazon Amazon Funzone Riddles Quiz  Answers will help you to win this quiz. best luck.

Leave a Comment